Başın sağolsun mordak yeni okuyorum.Ateş düştüğü yeri yakar.Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun!
Başın sağolsun mordak yeni okuyorum.Ateş düştüğü yeri yakar.Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun!
Bugun kar satışı gelecek bellı ettı kendını
80.000 ler yanacaksa bıraz gerı cekılme olması gerekıyor.ben 80.000 lerı onumuzekı haftalarda görecegımıze ınanıyorum.kısa poz taşıyorum 1-2 gun dınlenme cumadan sonra abd buyume verılrı ıle dananın kuyruge kopar yenı kanala gecerız..
Taa haziran başında ya çift tepe ya yeni tepe sonra 1160-1170 demiştik. 1325 e hemen gitmeyeceğinide yazmıştık. Uyardık atlarsanız ters yöne binersiniz.
Önce yukarıyı sonra aşağıyı kolayca bildik.
Tarih neydi? 26'sı. 27 kontrat kapanışıydı. Birilerine cezayı keseceklerdi. Kestiler. Bizde tokatlandık arada, kendimize uymadık.
Tahmin ediyorum 1200 de çok put açıldı ve kontrat kapanışı o doğrultuda oldu. Takas önemlidir sadece TR de değil tüm dünyada. Büyük parayı yenemezsin tek yolun vardır büyük paranın yanında olacaksın.
Bir sonraki tarih 3 Ağustos. 3 Ağustosa kadar sadece seğredeceğim.
200 günlük hedef.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
SPY 111 e geri çekildi dün hafif tepti.
111 üstünde hedefi 114-115.
111 pivot.
Altında 108-109.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Euro/Dolar 1.2950 pivot. Kısa vadeli üstünde long altında short.
Üzerinde kapanışlar olumlu. 1.3030 teyidli geçildiğirse hedefler 1.3130, 1.3150, 1.32.
Gayhan sardı kafama bunu.
Jelibon.
asıl sorun burda işte.garanla piyasayı tutyorlar şimdilir.
Yarın bir günde ak ile işc yi tutup garana verecekler....
üçüne birden verirseler ciddi bir geri çekiliriz.ama trend yukarı..
Muhtelemen refarundauma kadar 60.000 üzeri tutacaklar..
Ciddi bir geri çekilme beklemiyorum..
(yurtdışından gelecek çok kötü bir haber olmadıktan sonra)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri