yatay piyasa a***
yatay piyasa a***
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
yaf adamlar nasıl da zorluyolar shortcuları bıraksınlar pozu diyeeuheuh sımdı daha iyi görebiliyorum shorta şartlanmanın ne denli büyük bir yanlış olduğunu.. bi kez kolunuzu kaptırınca töbe bıktırana kadar sabrının son damlasını tüketene kadar düşmüyor.. düşmesine izin verilmiyor.. düşşe düşşe 200 - 500 puan onuda zaten yenilen 1000 puanın cıkacagı umuduyla kapatmıyo ınsan
uheueh gırecegım yere bellı 63800 e gelirse ust band kıramama ve 5.dalga atagı baslangıcı ihtimaline karsılık shortlarım..
apsd olmuş 194522 aga buldu parayı tabi gelecek hamlesini gizlemek için bol bol karsılıklı poz acıyor.. ve bi tarafa dogru basıyor totalde ne kar ne zarar olacak ve tepede gıtmek ıstedıgı yonun tam zıddındakı pozları kapatacak ve buyuk bı dalga baslatacak herhalde.. hey maşşallah..
(yada ikinci bi senaryo ; ula bunlar ımf anlasmasının olacagı bılgısını aldılar buna gore pıyasayı hazırladılar anlasma olmayacak deyu gerekli piyonlarla bu soylemler dile getirildi ve alttan kişiler shorta baglandı ve malları toplandı.. ola bugun yarın açıklanırsa yazık olur yarınlara... çok can yanar çoıook )
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
5 lik des yeresi 925,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ziraat bankasi yuzyilin karini aciklamis.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
60 dak sto..macid kesti o rahatsız ediyo..longdan..yoksa müsterihim..
sortum sort olsun mu?
vay anasını dolar tl
höst lem formasyonu
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
yatay piyasanın a....** zystems teki dün açılıştaki satı koruyor diğeri açılıştaki satı kapanış barında ala çevirdi onu koruyor şu an ikiside ara ara artıya geçip kaybediorlar fiyatta ikisinin tam ortası a..****
![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Toplantıdan başımı kaldıramıyom yine... Slow trading zamanı... Grafik short diyo bana, o yüzden short... 63.500 üstü 15dk kapanışta stop'lamak üzere... Üvvv...Bi zengin olamadık ki şu işten toplantı moplantı diye bişey kalmasın hayatımızda.... Üvvvvv...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
gı gı..rahat deelim..dolares macid..üwww..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri