Kayahanı 1 Temmuza oltaya taktık dip yaptırtıyoruz herşeyde.
Jaws gibi atlıyor çapariye.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Geceye kısa gırdım,yarınkı verınınde ıyı gelmesını bekleyen yok fakat tepkı gelbılır.5 gündur düşüyoruz.hayırlısı.bu arada jelıbon hoca senın yorumların süper tebrik ediyorum.çok isabetli yorumlar var sitemızde genel olarak.
haydi iyi akşamlar ben malları şimdi boşalttım. paralar cepe
arabayla şöyle guzel bir restoranta yemege gider.
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Endeks 1 Temmuz,
Altın 4 Temmuz.
Altın bir önceki 26 Hazirandı. Tepeleme oldu. bir daha o günü geçmedi. 4 Temmuzdada dipleyecektir. 1 temmuzda hemen vurdular. Benim görüşüm altın için nötraldir. Normalde iki ay zayıflık olmalı.
Bu zayıflık aşağıda alım fırsatı olacaktır.
Borsalar bence bugün dipledi, dipleyecektir.
Kısaca 1,2,6 temmuz herşeyin sonucu çıkacak ortaya. Tarihler (-, +) dır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
şuan tenık analız grafıgıne bakıyorumda agustos kontratlarında 67.000 görülme olasılıgı cok yükseldı.
Bugün bu kapitilasyon bitip geçer atlatılırsa Jelibonun tarihlerin çalıştığı
kabak
gibi ortaya çıkar.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri