ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Günaydın büyük bölümü şort, organize vob suç örgütü...ehuehue
BANGA mühim
dow geçen 9800 ü gördüğünde biz 65000 lerin altını zorluyorduk.
şimdi ise 69450 dünkü kapanışımız
daha önce dediğim gibi herşey boğalardan yana.ayulara ALLAH yardım etsin
ilk günden beri piyasların yükselmeyeceğine inanmıyordum ve hep kısa gittim.fena çarpıldığım zamanlarda oldu.pozisyon kapatmadım ama hala zarardayım.nedenmi
dedimya dow 9800 lerde ve biz hala 69500 lerdeyiz.düşmüyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
düşürmüyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrr
taki onların pozisyonu kısa olana kadar ayılara çin işkencesi uygulayacaklar.eğer aldığınız pozisyon onlarınkiyle aynı ise bu işi bilmeseniz dahi deli para kazanırsınız.yoksa gerisi hikaye
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
haziran vade son gün inşallah herkez için bereketli olur
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Tüm dostlara günaydın s.a
Ekmeği yendi suyu içildi...
Şimdi hap barabar....
KIRMIZİİYYYYYYYY...
Şeyh Edebalı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri