ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Gelde karar ver şimdi...
Spot-30 saatlik armut kimin havada asılı kaldı...
İki ucu pis değnek ...
Atın ölümü arpadan...
Bizimkide ayuluktan olsun...
Atın ölümü arpadan...
Armut düşer belki zarpadan....
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Alternatif senaryoyaya giderse bugün B düşüş bitmiştir.
C yükseliş 1146 yı görür. Kayahanın ortalarda olması bunu kuvvetlendiriyor.
Ana sayımımda ise (indikatördeki sat) bunu kuvvetendiriyor, 1040 kırılacaktır.
Bunda da ilk düşüş bitmiştir, alçalan tepe yapacağız.
Kayahan indikatörüne karşı benim indikatör, elbet sonradan göreceğiz.
1090 direnç yapmaya başlarsa 1058 görülür.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şeyh Edebalı
Cümleten iyi aksamlar
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Bu grafik özet yapalım.
SP 50 ye gelemedi, dow değdi. Uyumsuzluk oldu.
200 kırıldı.
21 in altına sarktı. Bakalım kapanışta geri çıkacakmı.
.50 yi geri aldı. 1131.
Şimdi tersten .50 yi de geri aldı.
Rsi 50 nin altında olumsuzdu. Gereği oldu.
Esas neye uyarıyorduk ve düşüşe sadece tepki bu diyoruk?
1. 21 in 200 ü kesmesi. Tepe sahte olacak diyordu orta, uzun vadede.
2. 50 nin hızla 200 e yaklaşması ve kafasını yukarı çevirememesi.
Esas Crash ne zaman? 50, 200 ü kesince.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
yukardaki yazının grafı.
Şeyh Edebalı
Alıntıdır...
Buse'nin Atatürk'e Mektubu
Bu sabah Halkalı'daki patlamada hayatını kaybeden güzel Buse, bakın Face'deki hesabında Atatürk'e nasıl bir mektup yazmış:
ATAMA SÖYLEMEK İSTEDİKLERİM
Hani bazı şeyler vardır ya anlatmak istersin anlatamazsın, görmek istersin göremezsin, duymak istersin duyamazsın, ulaşmak istersin ulaşamazsın işte öyle bir şey buda...
Ama bunları yapabilmek o kadar önemli ve değerlidir ki senin için vazgeçemezsin bu sevdadan. Peşinden koşarsın hiç yorulmadan, yolun sonunun uçurum olabileceği ihtimali olsa bile, çünkü bir umut vardır içinde o umut senin gerçeğindir. Yolun sonunu umutla aydınlatırsın. İşte sende o umuda sahiptin ve umutla aydınlattın yolunu. Sadece umut olamazdı bu, güven, kararlık ve bazense bir çift keskin mavi göz...
Şu an bunu yazabilmemin, hissettiklerimi rahatlıkla paylaşabilmemi sana borçluyum ve bunun da farkındayım...
Şu an en büyük hedefim ne biliyor musun? "SANA ULAŞABİLMEK" kimi gülüp geçse de buna ben inanıyorum, mühim olanda bu değil mi zaten?
Tıpkı senin bir zamanlar kim ne derse desin inandığın şeyin peşinden gittiğin gibi. Bende gideceğim...
Çünkü ben senden öğrendim; inanmayı, umutla bağlanmayı, kendine güveni ve kararlı olmayı…
Ve bunları yaparken senin aydınlattığın yolda kim ne derse desin sapmadan başım dik bir şekilde yürüyeceğim... Çünkü ben senin önderliğinde yetişen Türk evladıyım...
ve zorda kalırsam muhtaç olduğum kudretin damarlarımdaki asil kanda mevcut olduğunun farkındayım...
NE DİYİMKİ.
EVLATLARIMIZI YAŞATAMIYORSAK NİYE YAŞIYORUZKİ.
YAZIKLAR OLSUN.
Jelibon.
Dana Tom kuyruk yaptı gidiyor....
Sanki helikopter faizleri sıfırın altında -30 dereceye indirecek.....
Kopar dananın kuyruğu nasılsa...![]()
Şeyh Edebalı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri