Çerpiiiiiiinnnnn huuu..huuuuuu...
Nasıl gıralıça ayusun sen...
Bu gariyban ayu bu gadden yannız bırakılınmı..![]()
Çerpiiiiiiinnnnn huuu..huuuuuu...
Nasıl gıralıça ayusun sen...
Bu gariyban ayu bu gadden yannız bırakılınmı..![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
selamlar keyifler yerindedir umarim![]()
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Fıtch: Turk bankalarında varlık kalıtesı ıyılesıyor
-matrıks-
"iti an çomağı eline al"...![]()
Şeyh Edebalı
Seref yoksunu pala ... Beni gibi bir ayuya bile short fırsatı vermedin... 65200 long actın bende...65 altınada stopumu yazdım...Nasılsa bu adi pala 65 altı gösterip stopları patlatır...![]()
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
64975 ten shortlar kapanir long denemesi yarim porsiyon
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri