iyi akşamlar..![]()
En az 3 HİSSE...
selçuklu abi korkma yarın çöküş bekliom kara perşembe![]()
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Gerçeten buradaki kadar bilgili; sistem olusturmak ıcın calısan ve caba sareden kısılerı bırarada gormedım...
Ancak; hala tek sıkıntımız sudur ki;....
"Bu cok yukseldı artık burdan daha yukselmez"
"Bu cok dustu artık burdan daha dusmez"
Vadelının calısma seklı bu tarz dusunceler....
Dusunsenıze herkes bu sekılde dusunse (P.Y. de dahıl) HERKES para kazanır....
O yuzden tepe avcılıgı; dıp avcılıgı dogru degıldır...
Onemlı olan kafamızda DOGRU OLDUGUNA ınandıgımız; ANCAK ASLA VE ASLA INAT ETMETECEGIMIZ bır MAKRO olusturup; bunu bır SISTEMLE DESTEKLEYIP; agırlıklı olarak SHORT ya da LONG tarafına karar vererek ona uygun ıslemler yapmaktır...
Bır traderın ıllah ve ıbadullah her ıkı tarafa da dogru trade yapması mumkun degıldır.
O zaman YETENEKLI oldugunuz; (kı bu MAKRONUZLA DOGRU ORANTILIDIR) zamanı beklemek en dogrusudur.
Bu hem moralınızı yukseltecek hemde kendınıze olan guvenınızı artıracaktır.
Bugune gelınce; yaklasık 2 gundur yaptıgım yorumların uzerıne;
Tahmınlerımız dogrultusunda Kozaa Ve Dogan grubu endeks uzerınde yıne etkılı oldu. Akbank dısında malı sektorun uzerınde prım yapan kagıtlar olarak goze carptılar ve endeks dusundugumuz hareketı gerceklestırdı...
55.800 asagı gecılene kadar endeks bazında bır tehlıke gormuyorum...
Ancak yarın cok onem arzetmekte...
Oncelıkle yukarı beklentısı olanların umutlarını aldılar; bugune kadar ıse dusus bekleyenlerın...
Yarın tam bır duello havasında olacagı dusuncesındeyım...
Zıra; yarın alcalan tepelerın gecılıp gecılememesı ıcın bır karar gunu olabılır.
58.800 sevıyesının uzerınde kapanışlar yapmaya başlamamız halınde shortlerın cıddı dıkkatlı olmaları gerektıgını dusunuyorum.
55.800-58.800 arasında DAR-SIKISIK-GELGITLI seanslara da donebılecegımız gozardı edılmemelıdır. 58,800 sevıyesıne yaklasıldıkca 60.000 stoplu short; 56.000 sevıyesıne yaklasıldıkca ıse; 54.800 stoplu long denemelerı yapmak mantıklı olacaktır dıye dusunuyorum.
Halen bazı kagıtlardakı (TCELL; DOHOL) malları yerıne koymadılar ve ısrarla koymak ıstemıyorlar. Bu tahtalara hareket gelırse hızı yuksek olur dusuncesındeyım.
Bu degerlı forumdakı tum dostlarıma bol kazanclar dılıyorum.
Senden bunu duymak güzel ama ben iyi bir trader değilim malesef olamadım daha,,burda sizin gibi çok değerli insanlar var onların fikir ve görüşlerinden faydalanıyorum tavsiye ve yorumdan kaçınıyorum...
sende inşallah benden daha çok kazanırısın,bu dileğim tüm diğer arkadaşlar içinde geçerli...iyi geceler yarın herkes için güzel olsun.....
Günaydın,
13 Mayıs Perşembe "Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
EUR Merkez Bankası Aylık Rapor 11:00 Yüksek
GBP Dış Ticaret Dengesi (Mar) 11:30 -£2,400Mlyr -£2,061Mlyr Yüksek
GBP DCLG Konut Fiyatları (y/y) (Mar) 11:30 %7,4 Düşük
USD İthalat Fiyat Endeksi (y/y) (Nis) 15:30 %11,3 %11,4 Düşük
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (8 May) 15:30 440K 444K Düşük
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (1 May) 15:30 4590K 4594K Düşük
USD Fed-Donald Kohn'un Konuşması (Canada) 16:00 Düşük
USD Fed-Ben Bernanke'nin Konuşması (Pennsylvania) 19:30 Yüksek
USD Fed-Narayana Kocherlakota'nın Konuşması (Wisconsin) 20:00 Düşük
USD Fed-Richard Fisher'in Konuşması (Texas) 20:15 Düşük
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri