200 gapandım...ööllen işlerim olmasa bakardım da...doplantı var müşteriyle...uwww
200 gapandım...ööllen işlerim olmasa bakardım da...doplantı var müşteriyle...uwww
--Eksiklik Kendi Özümde--
bol kazançlar degerli enflasyon magduru kardeşlerim![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
siyaset yapmıycam, siyaset yapmıycam, siyaset yapmıycam....
tut kendini culyan....
kim kime dokunamıyor....
silivri dokunulanlar ile dolu.....
orda olmayan sadece iktidar yanlıları....
varmıdır bi tane iktidar yanlısı olupta orda olan....
herkes her kesim suçlu....
sadece nasıl seçilip geldikleri belli,parmak kaldırmaktan başka bir görevi olmayanlar sütten çıkmış ak kaşık öylemi....
gülerim ben buna...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Cörtler için ha gayret yeresi, 5 dk lıkta,
ayrıca 15,20,30 da bu yönde,
10,60,120 ve gün ise alışta,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
63125 kısa bu arada
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
meta stocka otomatik veri cektirebilen varmı hiç ellemeden gendisi halletsin işi matriks gibi
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Mec liste en cok milletvekili olan AKP hukumeti ve basbakan DOKUNULMAZLIKLARIN KALDIRILMASINA KARSI cunku halkin meclisinde bile hesab vermek istemiyorlar. savcilikca tespit edilmis haklarinda yolsuzluk dosyalari mecliste bekliyor.
işin doğası gereği elbette hiçbir akp li orda olamaz(silivri,erzincan)..
çünkü bunların tutuklanmasını ortak noktası hükümeti illegal yolla devirmektir...
hükümeti destekleyen birisi neden orda olsun ki..
darbe ile,sarıkız,yakamoz,eldiven,balyoz,toplumu şekillendirme,erzurumm,erzincan vs...bunlardan hükümetden nefret eden(elbette herkesin hakkı),ama darbe ile devirmek isteyenlerdi..
dokunulmazlığı olanları saydım zatenn..onlar kral....
ARTIK hiçkimse ,
balyoz,dursun çicek belgesini inkar edemez...camiyi bombalamak,halkı avluya toplayıp ateş açmak vvs..artık bunların doğruğu tartışılmaz..
bunlara bile dokunulmazlık var..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri