7.40 ı efg dayımız çizmiş..bi 15 dk bar da 800 puan oynatan piyasa sahibine ancak mala denir..nedeni de mala herzaman yüzeyleri düzeltir bizimki de bizi işte..pala değil mala olsun bndan sonra adı..efg spotta ne bulduysa yüklendi vadeliyi yukarı kapayabilmek için..sonuç da bu.. 2 kere kısa stopladım 200 puan düştü şimdi iyiki stop yapmışım diyecek konumdayım nerdyse..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Düşünüyorum !!!!!
Bir yuvarlak çöte düşünüyorum,yanında bir sürü k....yalayıcıları....
Bir oda düşünüyorum,içinde onurlu insanlar,soruyorlar............................... .......
Bu odanın adı manipilaskon odası olsun....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
rezil pala tüm gün yatayda tutup 10 dakkada iki bin puana yakın oynatmak anca senin işin göçüor derken ralli yaptık ya kazanıoz derken paçayı zor kurtardık... vay anasını
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
pala vade sonu rallisini önce tüm sistemcileri sata geçirdikten sonra ters köşeyyle yaptıyine oyuncak gibi oynadı
![]()
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Bizim piyasanın şu son 1 saatdaki hareketlerine bakınca, bu ülkede kumarhanelerin neden kapatıldığını hiç anlayamıyorum....Bunların yanında o kadar masum kalıyorlar ki...
ben dedim ama ne işiniz var nisan vadede ..bitmiş ayın yahnisi..ehuehue..gözüm haziran be..öperim
elin yunanı batmış ülken sen gelmişşsin burada milleti soymanın peşindesin...Dur daha bu iyi günlerin![]()
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
gel gel gel hazirana gel,
haziran şortlar kan kardeşler,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri