Sayfa 1127/3250 İlkİlk ... 1276271027107711171125112611271128112911371177122716272127 ... SonSon
39000 sonuçtan 13.513 ile 13.524 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı YAVUZHAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mental de cortladımı fx çi kardeş ?
    o hala long yavızan abeyim.. siboba gorem biraz yavaş o adı 5 dakkalık sadece
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

2. 6 Kullanıcı fXci tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür
    5.913 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı flexy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten başarılı görünüyor.Backtest yapmak lazım ama max ne kadar götürmüş mesela tek pozisyonda, ard arda kaç tane zararlı işlem yapmış,equity üzerinden en fazla düşüş kaç puan olmuş falan.Çok ağzım yandı zamanında ondan diyorum

1- metatrader'da VOB verilerini açabilmenin tek yolu offline açmak.
    yani gerçek zamanlı işlemler maalesef metatrader'da görünemiyor. bu durumda backtest yapılabilir mi bilmiyorum.

2-bu sistemin özelliği görüldüğü gibi otomatik değil, yarı otomatik olması. yani sinyali siz görüp uyguluyorsunuz. sistem aslında sinyal vermiyor. yani online çalıştığı paritelerde bile backtest yapılamıyor.

üzgünüm, manuel yapmak gerek...

neyse ben zaten bir süre sonra bu sistemi uygulamaya başlayacağım. test sonuçlarını portföyümden bakarak görebilriz.
    kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

4. 4 Kullanıcı unlimitted tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    6.895
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.638
    Toplam Teşekkür
    650 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı unlimitted Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1- metatrader'da VOB verilerini açabilmenin tek yolu offline açmak.
    yani gerçek zamanlı işlemler maalesef metatrader'da görünemiyor. bu durumda backtest yapılabilir mi bilmiyorum.

2-bu sistemin özelliği görüldüğü gibi otomatik değil, yarı otomatik olması. yani sinyali siz görüp uyguluyorsunuz. sistem aslında sinyal vermiyor. yani online çalıştığı paritelerde bile backtest yapılamıyor.

üzgünüm, manuel yapmak gerek...

neyse ben zaten bir süre sonra bu sistemi uygulamaya başlayacağım. test sonuçlarını portföyümden bakarak görebilriz.
    unli abi sinyalleri bizimle paylaşacanmı
    Not :Satır arasıda olabilir

6. 3 Kullanıcı Lefter tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür

Alıntı fXci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    unlumithat abey mikemmel bi zistem olmuş gayri

savolasın sfenksçi abey yannız alkışlar baa deil.
    sistemi yazan arkadaşa bi Allah razı olsun demek yeter bence. benim yaptığım VOB'a uyarlamak.
    sistem yazmak en azından şu an için benim harcım değil. kimsenin emeğini çalıp alkış almak bize yakışmaz.
    bizim kattığımız emek matriks+excel+metatrader arasında mekik dokumak ve veri transferi yapmak.

emme savolasın yine de.
    kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

8. 5 Kullanıcı unlimitted tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür

Alıntı Lefter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    unli abi sinyalleri bizimle paylaşacanmı
    Not :Satır arasıda olabilir
    sevgili lefter, bu sistem benim "tipecek" dediğim noktaları gördüğüm sistem değil haberin olsun. hoş, tipeceği veya çökeceği noktaları gördüğüm şey zaten bi sistem değil.

bunun sinyallerini masamda olduğum sürece yayınlarım tabii ki. umarım faydası dokunur...

10. 5 Kullanıcı unlimitted tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.670
    Toplam Teşekkür
    3.069 Yazısı Teşekkür aldı

unlimitted hocam sizce değer mi şöyle bir baktığınızda sinyal geçmişine... çok zahmetli idi data aktarımı...

12. 3 Kullanıcı halojen tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

Deutsche bank ceo su Alaman özel sektörünün yonanı kurtarma paketine desteğinin koordinasyonuna yardım edecek.

MATRIKS

Kemal Sunal filminden bir replik geldi aklıma; senin dilin ne söliyy,bak kötü yerlere gidiyy...
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

14. 3 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    42.020
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.003
    Toplam Teşekkür
    3.154 Yazısı Teşekkür aldı

Standart Unlimited patron

Matriksten dde aktarımı demiştim ya dün.O konuda bir düzeltme yapmak istiyorum.Metatrader'dan ms,ts,ninja ya dde üstünden yapılıyordu ama metatradera veri gönderilmiyordu real time olarak.Yine de karşıma metatrader a realtime veri aktarımı konusunda bir bilgi çıkarsa paylaşırım.

16. 3 Kullanıcı flexy tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür

Alıntı halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    unlimitted hocam sizce değer mi şöyle bir baktığınızda sinyal geçmişine... çok zahmetli idi data aktarımı...
    sevgili halojen, backtest yapmadan söyleyebilirim ki, bence değer.
    sistem benim gözüme çok güzel göründü. bugüne kadar gördüğüm sistemlerin en başarılısı diyebilirim...

2 sebepten ötürü.

1-exit sinyali veren sistemleri hep beğenmişimdir. nefes alma olanağı sağlar. daha doğru düşünebilmek için birkaç adım geri atmayı kolaylaştırır. ha dersiniz ki, sistem niye var zaten düşünmeye gerek bırakmasın diye, bu başka bi bakış açısı. elbette saygı duyarım ama ben insan beynini es geçecek bişeye ısınamıyorum.

2-gördüğüm kadarı ile sistem abzürt hareketlerde "kenarda bekle, şu an işlem yapılacak zaman değil" diyor. mesela az önceki grafikte gösterdim. şort sinyali vermesine ramak kalmış. ama sinyal vermemiş. bu kimileri için başarısızlık gibi görülebilir. ama benim beğendiğim bir özellik. birkaç paritede baktım, gayet doğru hareket edebilmeyi sağlıyor. çünkü ordan birden bire tepmiş pariteler.

bu iş zahmetli gerçekten. ama eğer beklediğim performansı bulursam zahmetine değecek gibi görünüyor...

18. 4 Kullanıcı unlimitted tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür

Alıntı flexy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Matriksten dde aktarımı demiştim ya dün.O konuda bir düzeltme yapmak istiyorum.Metatrader'dan ms,ts,ninja ya dde üstünden yapılıyordu ama metatradera veri gönderilmiyordu real time olarak.Yine de karşıma metatrader a realtime veri aktarımı konusunda bir bilgi çıkarsa paylaşırım.

çok anlayamadım ama, metatrader'a canlı veri aktarımı yapan bi platform yok sanırım. en azından ben bulamadım.

matriksten manuel yapıyorum transferi ben. neyse ki excel'de iyiyiz de azbuçuk hızlı yapabiliyoruz.

zaten başka bir yöntem daha geliştirdim. yaklaşık 40-45 saniyede metatrader'dan bu sistem sinyalini alabiliyorum.

15 dakikalık bir sistem için fena bir süre değil...

20. 4 Kullanıcı unlimitted tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    İzmir
    Teşekkür Teşekkür 
    433
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    149
    Toplam Teşekkür
    51 Yazısı Teşekkür aldı

Realtime yapmadıktan sonra metastock+matriks downloaderla devam
    Yukarı hep yukarı

22. 3 Kullanıcı Sancar tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.670
    Toplam Teşekkür
    3.069 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı unlimitted Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgili halojen, backtest yapmadan söyleyebilirim ki, bence değer.
    sistem benim gözüme çok güzel göründü. bugüne kadar gördüğüm sistemlerin en başarılısı diyebilirim...

2 sebepten ötürü.

1-exit sinyali veren sistemleri hep beğenmişimdir. nefes alma olanağı sağlar. daha doğru düşünebilmek için birkaç adım geri atmayı kolaylaştırır. ha dersiniz ki, sistem niye var zaten düşünmeye gerek bırakmasın diye, bu başka bi bakış açısı. elbette saygı duyarım ama ben insan beynini es geçecek bişeye ısınamıyorum.

2-gördüğüm kadarı ile sistem abzürt hareketlerde "kenarda bekle, şu an işlem yapılacak zaman değil" diyor. mesela az önceki grafikte gösterdim. şort sinyali vermesine ramak kalmış. ama sinyal vermemiş. bu kimileri için başarısızlık gibi görülebilir. ama benim beğendiğim bir özellik. birkaç paritede baktım, gayet doğru hareket edebilmeyi sağlıyor. çünkü ordan birden bire tepmiş pariteler.

bu iş zahmetli gerçekten. ama eğer beklediğim performansı bulursam zahmetine değecek gibi görünüyor...
    teşekkürler... haftasonu bi demo hesap alıp deneyim o zaman... hatırlayabilirsem aktarımı...birkaç forum karıştırmak gerekecek..

24. 3 Kullanıcı halojen tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri