içimde çok pis vereceklermiş gibi bir his var..du bakalım
içimde çok pis vereceklermiş gibi bir his var..du bakalım
tahtayı beenmedım...dunku uzunlar 500 den ıade...
--Eksiklik Kendi Özümde--
destekler dirençler...bu NUNUlara canmı dayanır..pembedestek kırılırsa 1/5 astiband şortu açabilirm..üwww
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
bar kapanmasını beklemeyerek risk alarak haziranda 375 den 1/5 şort..
bir de yanlış çıkma ihtimali yüksek bir komlo teorisi...
iki gündür, hazriranda açılan AP sayısı, nisna da kapanan APS sayısından fazla..ve piyasa yükseliyor..bunu nasıl yorumlarız acaba...nasılsa yakın vade bugün cutt-off olacak yani pozisyonutaşıma riski yok...nisanı yükselt, hazirandada tazae tazae şortlar aç...mı acaba...spekülatif düşünceler nokta com
unlu kardeş,
Senin nakitmetreler ne diyor...
Pariteye rağmen niye alamıyorlar...inanmıyorlarmı kendilerine...düşeni kaldırabileceklerine....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
€/JPY 125,272 şort.
stop: Allah kerim.
take profit: yok daha neler!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri