750 puan makasmı olur le..ayıp ayıp..brak bi 300 puan bana sonra spotlu mpotlu vadeli madeli hep birlikte çıkarık
750 puan makasmı olur le..ayıp ayıp..brak bi 300 puan bana sonra spotlu mpotlu vadeli madeli hep birlikte çıkarık
forekle sanko arasında 40 saniye zaman farkı var..bu neeeeeeeeeeeee..hangisi dogru...
shortttttttttttttt
15 dakikalıkta oldukça güzel çalışmış olan bir sistemi az önce fantastik bi işleme tabi tutaraktan vrgülüne dokunmadan haftalık olarak bakayım dedim.
66,000'den verdiği sat'ı koruyor.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
owwww mondiyoooo
don gömlek flat .. performansım düştü . .üvv
2013,00
garip isler oluyor spotta birileri ayni anda satis yakiyorlar daha sonra alis yakiyorlar..hadi hayirlisi
ahada 750 şort kavırmalarım geldi... taaam 300 pivan...daha..bin bereket versin...
hala zirve ihtimali var evet.
şu an için ise daha yukarısı var diyorlar hala. short için halen erken diyebilirim.
yalnız 74,100den 73,675e kadar olan gevşeme onaylı idi.
burdan sonrası fazla olacaktır. gevşeyeceği minimum noktayı yakalamaya uğraşıp o noktadan longlayacağım...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
kısaları kapattım..flat izlerim.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri