Cumadan miras 74125 florence şortingale şortların 1/ 3 ünü, şortkavırma yaptım 775 den...ve fekat yyşd
Cumadan miras 74125 florence şortingale şortların 1/ 3 ünü, şortkavırma yaptım 775 den...ve fekat yyşd
valla helal olsun dow cuma gebermis benim hafta sonu kabus olmus ama pazartesi duruma bak saglam almaya devam ediyorlar...Allahtan 72500 altini gostermediler yoksa stratejime gore oranin altinda kisalacaktim....hadi pala beni kara gecir![]()
vay be biz neymişiz dow mow halt yemiş bizim borsamız yanında sanırım bunu gören dünya yatırımcıları bizim borsaya hücum eder artık![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
100 pointe istop ve .. longşayne ...
2013,00
tekrar kısa .. ema üstü istop ...
2013,00
herkeşe günaydın,
hayırlı ve bol kazançlı güzel bir hafta dilerim.
vadeli 10 kaplan gücünde maşallah.ya da -mış gibi yapıyor.yani dışarısı + ya dönse sanırsın 80.000 olucaz hemen bugün.![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
hafta sonununu bosuna zehir etmisim pala kara gecirdi bile beni allah razi olsun....73 long devam hedefi bu sefer cok yuksek palalnin galiba, cuma gunku cokusu kullanmadi bile ben olsam 72500 u kirarmis gibi yapip depoyu iyice fullerdim
günaydın,iyi seanslar !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
üvvvvvvvvvvvv ... sıkıntı var ..
2013,00
dıtatar abi, hep pozitif ayrışıosun abi..bi de negatif ayrış be abi..ayrılda gel be abi..üww.bu şortlar ne zaman mes'ud olacak dıtatar abi
istop ve long .. str alda .. vay anasını .. üğğğğğğğğ
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri