Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
5 dk lıkların mevsimi kesinlikle,her sinyal kazandırıyor bu aralar..
tabi bu günlerin akabinde çarpılacakları günlerde çok yakın
keyfini sürmek lazım..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
73000 ten long devam no islem
Bir önceki barın en düşüğü geçilmeden karı almam diyen bir kişi 73.500'lerden buraya kadar gelirdi. 3 önceki bar diyen 73.200'lerden gelirdi... Mevcut flat'leme stilleriyle tatmin olmayanlar buna bir bakabilir...
Ayrıca her zaman poza girmek için de x önceki barın geçilmesini beklemek çok sağlam bir anti-çarpılma filtresidir...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
evet sevgili strategist girişler neredeyse cuk oturuyor ama çıkışlar tam harakiri yani.erken kaptırıyoruz malı arkasından bakıyoruz.sırf bu hafta 3.000 puan filan kaçan fırsat var.
BOLL BAND ben çözemedim bazen alt üst banda çarpıp dönüyor bazende başlıyor bandı sürüklemeye trende dönüşüyor.nerden bilecez ne zaman dönecek ne zaman sürükleyecek?
STOCH ta yatayda güzel çalışan bir indic.ralliler şelaler hep aşırı alım-satımda geliyor.
çıkış için bir güzellik düşünmek lazım.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
4.) Pivot ,Destek ve Dirençler
4.Direnç : 79.900
3.Direnç : 77.800
2.Direnç : 75.700
1.Direnç : 74.300
Pivot : 73.600
1.Destek : 72.200
2.Destek : 71.500
3.Destek : 69.400
4.Destek : 67.300
5.) Fibonacci Denklemleri
4.Direnç : 75.650
3.Direnç : 74.675
2.Direnç : 74.025
1.Direnç : 73.575
1.Destek : 72.225
2.Destek : 71.775
3.Destek : 71.125
4.Destek : 70.150
direnç olarak 74.300 ve 74.675 var önümüzde...
geri gelirse 74.025 ve 73.600 destek var...
bu yukarı hareket tepkiyi aştı,dalga yapıma uygun olarak yeni tepeler önümüzdeki günlerde gelmeli...
sürpriz yokkk.....![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Bende de kaçan karlar, zarardan çok canımı sıkıyor. Binlerce puan gap yiyorum, beni hiç neşesiz görmemişsinizdir. Ama 750 puanlık ralli kaçırsam ter basıyor..O yüzden stratejilerim de sistemlerim de buna göre ayarlı.
Çıkış girişten daha önemlidir diyor birçok ünlü trader amca (başta Chuck LeBeau)
Chandelier Exit denen birşey var, belki yukarıda anlattığımdan başka o da denenebilir. Mevcut barın en yükseğinden mesela 3 ATR aşağıdan trailing stop ile takip etmek...
Böyle birçok strateji var. Mutlaka biri trader'ın karakterine uyar.
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
abi eğer pozisyonum yoksa, göstergelerin yorumunu direkt yazınca olmuyor, etkilenen oluyor. e madem göstergeler öyle diyor, neden poz yok diye sormazlar mı adama...
o yüzden satır aralarına gizliyordum ben herkes pozisyonunu kendi değerlendirsin diye. benim piyasa yazılarımın çoğu, pozisyonda olan arkadaşlar terste kaldığında stoploss'larını daha kısa kessinler diye yazılmış yazılardır.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri