tarihi zirveye 400 pivan kalmışüww üw üw üw
5-10-15-20-30 ve hatta 60 dklık bakılan tüm sistemlerin alda olması lazım....
5-10-15-20-30 dklık bakan ve benim sistemim şuan satta diyen varmı ?
1 dklık özelikle katmadım ?
sistemciler icin oyleama bide isin sistemsiz hali var ... kurumlar bildigim kadariyla pek oyle sistemdi filan takmıyolar.. yanı pıyasa genel yapı ıtıbarıyle sıstemlı olsa zaten suan shortta hıckımse olmazdı...
tam emın degılım ama katı sıstemle trade eden cok cok azınlıktadır pıyasada.. yanlıs mı dusunuyorum ?
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
hadi--eynseync
BANGA mühim
kurumları işe katmamak lazım.. çünkü onlar insider a dayalı daha çok işlem yaparlar.. örnekleri geçmişte çok.
ky ne insider bilir ne bişey.. elindeki tek gösterge baktığı sistem yada öngörüsü ki not artrımının gelebileceği şu günlerde short kalmak akıl karı iş değil yani öngörülerde LONG .
aracı kurum dediğim gibi değişir.birgünde 10 bin kontrat longyan ertesi gün 300 puan kar alıp 20 bin short olabilir.. geçmişte çok defa gördüm. senin 10 senede kazandığını onlar 1 günde kazanabilir paranın gücü diyelim buna.
kaldıki aracı kurumların bültenlerine baktığında size gelen mailde gönderkileri teknik analiz rapolarının hepsinde en az bir MACD RSI vardıryani onlarda demekki indikatörlere bakıyor.
syg.
unlimited abi hiç terse getirme diye bi durum olmuyor yani yükseleceği çok belliydi ve yükseliyor öyle üç kağıt felan hiç yokneyse o.. ben alışmışım hep 3 kağıt işlerine alır gibi yapıp çakacak vs. ordan karışıyor iş :Pp
aha yazıyorum buraya, bugün 76200 yanmazsa eğer, akşama balık yemem..![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri