5 dk lık daki pozisyonu sat gelmemesine rağmen 73 den disiplin gereği flatladım. 15 ve 60 pozlar long devam. 73 üstünde 5 dk tekrar poza girer.
![]()
5 dk lık daki pozisyonu sat gelmemesine rağmen 73 den disiplin gereği flatladım. 15 ve 60 pozlar long devam. 73 üstünde 5 dk tekrar poza girer.
![]()
açılışta görülen seviyelerde aşırı alımın gözü oyulmuştu,normal olarak realize geldi ancak 5 dk lıklar halen alışta..aşağıya döndük demek için erken..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
15 ve 60 devam
![]()
925-950 de geçici sat geliyi
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şimdi palaya 72 100 - 72 400 leri göterip bu sabah alanları stoplatmak yakışır, bakalım yapacakmı ?
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
bir gün önceye göre 1200 puan yukardan açılan piyasada apsd nin - 7700 olmasıda açılışta görülen seviyelerin çok ciddi realize fırsatı olduğunu gösteriyor..
+ piyasada - apsd de başlı başına bir uyumsuzluk ayrıca..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
apsd yi neyle oranlayalımki talep dengesinin grafiğini elde edeyim??
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
Selcuk patron eksi kaparmiyiz bugun...sene 2007 bir forimda arkadas kapatma davasi sonu sole yazdi full short ekrani kapttim dedi bir daha kendisinden haber alamadim sonra kendisinden 28000 den kapattiysa 75 shortlari helal olsun....cok imrenmistim ama onu yapamadim hala.....
TGG 1 e düştü patron ama sistem alda..çok heyecan yapmadan beklemek lazım..salınım sürer..üww ki üwww... yukarı dönerse pis döner..oğa göre haaaa...MF ler pis duriii
![]()
BANGA mühim
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
etr ne diyor arkadaşlar şuanda..?
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri