yyld .... long live bulls ....
2013,00
Niyeti bozuk endeksin histemci ayılar dikkat etsin![]()
76700 ilk hedef onaylarsa eğer günlük , düşe kalka olsa da oraya gider sonraki hedef 82500![]()
![]()
inanması zor ama
![]()
![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
saraylı hocam ne der bilemem ama bana göre 80-85*** ler gibi sanki
dehlike sinyalleri çalaiii amma sanki stoplatmaya kasai bu ganereler.. spotla vadeli arası makas uçti) apsd 8000 seviyelerinde.. henüz poz kapayan yok.. ilginc bi hafta...
ortalıkta hiçbirşey yokken bastıalr yukarı ve piyasa manasız yükselişe kanmadıgını sanıp shortladıkca shortladı.. löl bikaçgün daha çıkış sürer.. ilk olarak bir haber lazım insanların short umudunu kırmak için .. akabinde isteyene ver malı gitsin .. üstüne bide extra short ac ohhh suyundan da goy..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
bu hafta içinde 73600 görme ihtimali yüksek ama ara düzeltmeler olabilir 700-1000 puanlık
stopları patlatmaya başladılar..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Sabahtan beri yükseliyor ben de long'dayım ama daha gap zararını çıkartamadım... Vay be işe bak ya.... üvvvv.... Daytrader olmak varmış şu alemde....
Arada bir motivasyonu kırılıp da geceye pozla giren daytrader'lar varsa ibret alsınlar diye yazıyorum... Hatta çocuklarınıza bile gösterebilirsiniz... Bak oğlum büyüyünce sakın bu amca gibi olma... Gün içinde kazanıp hepsini yarın sabah geri verme diye... Ağaç yaşken eğilir... üvvvv....![]()
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
yyld .. trade sisitem sat derse satacam çok marj kalmadı bence yukarı .. üvvvv ..![]()
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri