trade sistem sat dedi 150 den kapattım full flat .. don gömlek flat ... kave zamanı isterse 1000 point düşsün kavemi içcem rahatça .. üvvvv .. yok yok 1000 düşmesin..100 falan düşerse düşsün yatay gitsin kavemi içebe kadar .. .. üvvv .
trade sistem sat dedi 150 den kapattım full flat .. don gömlek flat ... kave zamanı isterse 1000 point düşsün kavemi içcem rahatça .. üvvvv .. yok yok 1000 düşmesin..100 falan düşerse düşsün yatay gitsin kavemi içebe kadar .. .. üvvv .
2013,00
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
ünlü trader Mark Weinstein der ki:
zarardaysanız sabırsız olun poz u kapatmak için,asla zarardan kurtulurum diye umudetmeyin,
kardaysanız trendi takip edip karı büyütmek için sabırlı olun,bunu umudedin...
zararı kısa kesin ,karları uzun kesin...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
son çarpıntının resmi..ehuehue..fiyat da çok pis yerde haaaaaaaa
![]()
bakalım yukarı devam edecekmi merakla bekliyoruz artık şimdi de biz zayıfız dışarıya göre
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
u100 56.000 altına inmedikçe shortlara rahat yok
panik başlasa güzel olur , satış çılgınlığı , go go bears)
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
terbiyesiz TERA hem garantiye hem voba saldırdı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri