Bu aralar full 15'lik sistemime geçtim ama 60'lığı da gözden kaçırmıyorum... O da acı ve gözyaşı dolu zamanlar geçiriyor... Getiri eğrisi Ending Diagonal yapmaya başladı... üvvvv... Üzerinde EW sayımı yapılabilen sistem getiri eğrilerini hiç sevmem...![]()
Pala bu ay çok pis sistem avlayacak gibi bir his oluşmaya başladı bende... üvvv... Dur ben tatile çıkayım, tam zamanı galiba...![]()
http://www9.gazetevatan.com/gunun-kulisi/315071/2/Ekonomi
bugunku yukselişle alakadar olabilir..
fikirler yalandan ibarettir, bak gor ogren
dogrusunu içinden bul....
fikri olmayanın zikri de olmaz...
baskasının aklıyla, cukura kadar gidersin..
işlemler durdu gibi, gazını almayı düşünüyorlar sanki
haklısın dikkatli olmalı ama sebep yok bunun için napacak 75000 e kadar alacak mı ..
iki ihtimal var her zamanki gibi ya hakikaten bilinmeyen ve bunların bildigi birsey var..
yada bisey yok bosu bosuna basıyolar yukarı herkesi kapatmaya ikna ettiklerinde terse gececekler.. zamana oynuyolar...
endexe bakınca bıraksan sanki kanatlanacak gibi duruyo.. x30 alınmış sadece.. gerisi fıs... neyse 72000 ye bassınlar stoplarız artık ordan)
bide bu suudi muhabbeti cok yayılmaya baslandı .. bu o.c bu haberlerle zaten piyasayı boguyolar... bi cacık oldugu yok .. olacaklara dair üstünkörü bir gelecek tahmini bana göre olacaklar şu .. bir iki gün cok iyimser gececek buyuk bır short kesımı stoplayıp longlayacak bu sıra esas oglanlar ellerındekı longları ıteleyecek pıyasaya üstüne shortla ve biyerlerden haber gelir artık ispanyanın mı notu düşer , kazakistanınmı bilemem ... sonra ver elini bi 7000 puan daha aşşaya orda yine bi toparlan gene bas yukarı aynı suudi haberlerini sür piyasaya yok trenle para geldi aman gemiye koymuslar altınları bla bla..
cok bodoz oldu ama piyasanın işleyişi bundan farklı değil.. zamanı gelince stoplarız artık hayırlısı)
israille olan muhabbet hic olmamıs gibi sanki .. piyasa güllük gülistanlıkpadişahım çok yaşa ..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
gapli açılışa rağmen ,
sabah 71.800 den misal uzun yapan bi STR uygulayıcısı ,
şu anda 400 puan karda..
300-500 puan günlük kar hedefimize tam uygun...
take the money and run...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
a.trije dow 7.000 falan olur demişti..olsa ne olur..bizim vob en fazla 65.000 olur..dünyanın en güçlü vadelisi bizde..
son 5 dakikadaki apsd artısı dikkat çekici .. karsılıklı poz acılıyor muhtemelen.. birazdan esas yön çıkar ortaya...
apsd 3822 aps 191065 hala atacakları cok kursun var... ama bugun icin fazla abanmazlar diye umuyorum![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri