DİNCİ ne demek

...namaz kılan,kurban kesen,oruç tutan kimse için bu söyleniyorsa,bu toplumda en az %40 dincidir..
bush da dincidir,netanyahuda dincidir.dindardır..ama haşim kılıc ;dini hassasiyeti olan,dini hayatında biraz daha egemen kılmış samimi bir müslümandır..
başkanın eliinden hiçbir şey gelmez..başkan raportör seçer(zaten raportör ret demiş)
---başkan en fazla toplantıyı erteler..nereye kadar..
---bırakın chp yi,akp yi,,,
dünyanın hiçbir yerinde ;11 kişi ulusal iradeye bu kadar baskı yapmaz,yapamaz..
---5 tane adam(hsyk),terör örgütünü(ergenekon) savcılarını sürgün etmek için kararnamede bu kadar ısrarcı olmaz..
---danıştaydaki 5 hakim 12 yıl,katsayıya yök yetkilidir dedi..
yök değişince ,tüm geçmiş ictihatlarını inkar ederek saçma bir bahane ile dediğim dedik dedi..%2 lik imam hatip için tüm meslek liselerini, çöpe attı..
--dünyada askeri mahkeme yok..ha var..ama sadece disiplinle ilgilenir...
gercekten sizi anlıyorum..suçunuz yok..80 yıldır,baskıcı,anti demokratik zihniyet o kadar kanımıza işlemişki,normale dönmemiz zaman alacak..
ben akp li falan değilim.ama akp nin savunmaları bana uyar..ne parti,ne sendika üyesiyim..
chp çıksın;ergenekona savaş açsın,avukatı olmasın,başörtü ile uğraşmayıp(milletin dinini yaşaması ve tezahür ettirmesi),özgürlük,liberalleşme,statükoya karşı olsun...ben chp ye tamam derim...
MESELE İLKE MESELESİ,PARTİ MESELESİ DEĞİL...
Yer imleri