geldim yygd ... 750 üstü istopum var ... değiştirmedim ... şimdilik kısadevam .. sayımlar çok fazla alternatif var .. .. ewde çok bişey söylemiyor gibi ... bakalım kısmet .. üvvv ..
2013,00
mahkeme kararı falan ne dir .. ya ben hiç bişey bilmiyourm . kararmı açıklanacak .. üvvv .. saat kaçta .. uyumayayım ..![]()
2013,00
rapunzel direniyor![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
oy verelim..
http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5573
bence red kararı çıkmama olasılığı daha fazla..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Aşağıdaki grafik te;S&P500 için BPI(=bullish percent index):
4.dalga olduğunu umduğum dibi ,piyasa hassasiyeti açısından irdeliyor...
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
canı sağolsun..olası ret kararı erken seçimde +10 puan getirir..11 tane hakimin milli iradenin önüne geçmesini büyük gasp olarak görüyorum..
meclis,aym sinin bu işgüzarlığını,hukusuzluğunu,sürekli yetki alanını genişletme çabasını
yok hükmünde görmelidir...
veya tbmm gerek yok..zaten aym,hsyk danıştay daki toplam 50 hakim krallar gibi ülkeyi yönetsin...
anayasada değişmez 3 madde var.çok net yalın 3 madde .adamlar neredeyse kuru fasulyenin yapılışını bile onlarla degerelendirecek kadar anlamsız tevil ve zorlama yorumlarla hareket ediyor...
Şimdi bu konu çok uzun...Topiği meşgul etmeyekSadece şunu diyeyim yıl 1938 lokasyon Almanya....Halkoyunun her şeyin ama her şeyin üstünde olduğunu iddia eden bir parti programı var.. O parti iktidara geliyor..Sonrası malum..2 inci dünya savaşından sonra aydınlar, sendikalar, sermaye, askeri bürokrasi v.b. batıda bir araya geliyor ve rejimin kurucu felsefelerini korumak için mutlaka tamamen bağımsız yüksek mahkemelerin kurulması gerektiğine kara veriliyor. Demokrasinin ulaştığı son noktadaki yargı-yürütme denge anlayışı budur. Aksini savunanlar 1800 lerin sonlarında ölmüş olan demokrasi anlayışını, ve hatta müstevlilerin emellerini şahsi emelleri ile tevhid edenlerin savunduğu bir anlayıştır.
Yani bir parti %51 oy bile alsa, sadece şekil-esas arasındaki bulanık yetki karmaşasına sığınarak, rejimin köküne kibrit suyu dökme hakkına sahip olmamalıdır
Not: Alman Anayasayı Koruma Örgütü'nün yetkilerine bir bakınız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri