göstergeler diyo ki, pela pitstop'ta benzin aldı![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
flat flat bekliyoruk memü..tırsıyorum long olmaktan
![]()
BANGA mühim
Deep Hystem diyor ki, pazartesi AYM den beklenenin aksine iptal çıkmayabilir ve piyasadki derin kulaklar bunu önceden hissetmiş!!!!! olabilir.
Yok aksi ise bugün ikinci seans PELA bir superposition yapıp pozisyon ayarlayacaktır...Deep Hystem der ki, deep throat pardondeep threat yolda..az bi kenarda dur..az bi waterloo
BANGA mühim
Yıllardır uğraşırım çözemem şu VOB'u,
Bilmem ne olacak bu işin sonu,
Zaten sistem mistem hikaye demişti nunu,
Ne diyeyim harbiden zor konu...
Ne Konfiçyus'u, ne Kant'ı, ne de Marx'ı,
Hiçbiri çözemez yatay piyasayı,
Altı aydır 70.000'deyiz sabır kalmadı,
Gelse artık şelale, çeksek üstümüze short'ları...
Önemli veri olunca Pala hep yataya bağlıyor,
Korkarım veriden sonra pis verecekler,
Otobüs bekleyen analistler pis pis bana bakıyor,
Galiba gelip dövecekler...
![]()
Yargı çevrelerinden aldığım ve pek de olası görmediğim kulis bilgisini geçenlerde okurlarımla paylaşmıştım. Bu bilgiye göre Adalet Bakanlığı kararname taslağını bilerek geciktirecek ve 5 Temmuz tarihine kadar HSYK’ya göndermeyecek. Nedeni ise, Anayasa Mahkemesi’nin HSYK‘nın yapısını da değiştiren Anayasa değişikliği ile ilgili davada “yürütmenin durdurulması”nı da 5 Temmuz’da karara bağlayacak oluşu. Anayasa Mahkemesi 5 Temmuz’da anayasa değişikliğini referanduma götürülmesine yeşil ışık yakarsa, Bakanlık özellikle unvanlı hâkim ve savcılarla ilgili taslağı kurula götürmeyecek, referandum sonrasında Bakanlığın daha çok etkili olacağı yeni yapıdaki HSYK’ya götürüp karara bağlayacak. Yok Anayasa Mahkemesi HSYK‘nın yeni yapısına dur diyecek “yürütmeyi durdurma” kararı alırsa, kararname taslağı HSYK‘ya 5 Temmuz’da sunulacak. Sonraki süreçte de Bakan ve Müsteşar, Kurul’un yüksek yargıdan gelen diğer üyeleri ile satrancı aratmayacak oyunlarla görüşmeye başlayacak...
----
sırf bu belirsizlikten son saatte satış gelir pehhh üwwwwwwwwwww
üwww emayada az kaldı
öffffffff..sıkıldım...1 adet long şekil olsun diye 175
BANGA mühim
güllü de sat vermüş üwww emayı eşşe geçince heralde bu kadar parametre çarpilmez shortlasam diyom üühühühühü
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri