pivot............68.875
ema55..........69.113![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
yyld...
2013,00
İSPANYA, 3.5 MİLYAR AVRO'LUK 5 YILLIK TAHVİL SATTI
Uluslararası ajanslrda yer alan habere göre, İspanya hükümeti
bugün piyasaların yakından izlediği ihalede 3.5 milyar avroluk
5 yıllık tahvil sattı.
Haberlere göre, ihalede talebin satışa oranı 1.7 olurken,
ortalama faiz yüzde 3.657 düzeyinde gerçekleşti. Dün, Moody's
İspanya'nın notlarını olası indrim için negatif izlemeye
almıştı.
xu30 Günlük
Sarının da altına kaydık.Bugün itibariyle 69000 üstüne çıkamadığımız takdirde en alt sarıya gidebiliriz gibi duruyor.ANCAK aylık grafikte belirttiğim şekilde 68000 ve benim için son nokta olan 67000 aşağıya geçmediği sürece yönümüz yeniden yukarıya dönebilir.67000 altında günlük grafikteki en alt sarı olan 66200 yalnızca düşüşte paraşüt kullanma etkisi yapacaktır ki bu düşüşün hızını yavaşlatmaya yarar.
Eğer bugün 69000 üstüne atarsak çok enteresan hareketler olabilir.Çok sert bir yukarı dalganın ilk habercisi 69000 üstüne atmamız.Bu rakamı akıllardan çıkarmamak gerekir diye düşünüyorum.
güstergelerde bir değişme var
longcular korkmayın, olumlu yönde
halen yukarıyı gösteriyolar. lem takıldı mı yine acaba![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
öyle varsayamazlar.. çünkü hesap açılırken yerli-yabancı ayrımı yapılarak açılır.. kimlik, ikametgah, uyruk.. v.s. çok sıkı denetim altında şu anda..
hissede vergiden kaçmak için yerliler yabancı kimliğinde hesaplar açıyorlardı.. ama vob'da vergi olmadığına göre !!.. ki eskiye oranla spk denetimi daha sıkı..
gün ortası anketi.
yemeğe çıkmadan oy verelim. sonucu göstergelerime indikatör olarak ekleyeceğim.
http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5570
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
hesabın yerli/ yabancıya adına olup olmamasından ziyade, paranın kimin olduğu önemli..
BANGA mühim
zero işlem short devam... dow'un açılışına yakın bi aşağı dalga daha yapacağımızı düşünüyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri