daxacılısta bizdeki tepkiyi gostermedi iniyor
daxacılısta bizdeki tepkiyi gostermedi iniyor
650 cover full flat .. ağır geldi poz .. çok stres falan oldum vayyy .. *** ...
2013,00
çok volatıl,yuklu kontratlar,hacım artıo,yeni vade,yeni gelin gibi...durmuyor..![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
fincana bir ki....
gel gel fincana geeell.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Seanslık destek ve direnç olayları...
Bu arada Ağustos vadem, gınalım, kekliğim, gülüm datlım gıymatlım, dam üstünde un eleyenim, bir danem...hep böyle git işaallaahhhhhhhhhhh
![]()
BANGA mühim
üvvv .. graflar ... kanlizasyon ...
formasyonel bakış .. üvvvvvvvvvv
![]()
2013,00
caponlar hala düşüyor -2 oluş bugünde ne iş ya ne zaman tepki vercek bunlar acaba yoksa ayı piyasası geliyorda öncülüğü bunlarmı başlattı hiç bakan varmı nikei ye
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
70200 bugünkü hedefim.Bu vadede slow traderlığı bıraktım.pozu açıp kısa zaman hedefleriyle ilerlemeye çalışacağım.
agustos vade pastası olan var mı ? rica etsek bizi sevinderebilir mi)
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
adamlar 40000 lerden göçmüş bizde ne borsa varmış ya adamlar hala ayı piyasasında japonlar yuh şimdi baktım ve hiç şansları kalmamış görünüyor
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Saraylı hocam, STR sistemiyle ilgili bir sorum var. Sabaha flat olarak başlıyorsunuz ve yeni sinyal bekliyorsunuz. Ancak STR sistemi diyelim ki dün SAT'da kapattı ve açılışta hala SAT'da ve yeni sinyal yok. O gün aynen düşmeye devam ediyor ve dünkü sinyali koruyor. Bu durumda yeni poz nasıl alıyorsunuz?
Malum bugüne ben de flat başladım da aynı sıkıntıyı çektim ondan soruyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri