rastgele arkadaşlar,iyi seanslar !
rastgele arkadaşlar,iyi seanslar !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
725 gısa .. 900 üstü istop .. üvvvv ..
2013,00
vade farkından dolayı olusan makas da cabası...ne marj olusturma hakkı verır ona var ya..oy oy...
--Eksiklik Kendi Özümde--
piyasa beni bekliyomus 575 den 1 kontrat shotladım .. bıraksan fezaya gidecek sanki775 den stoplandı.. allahtan gunun nasıl gecebilecegine dair gosterge shortuydu.. teper kesin ben shortlarsam deyu tek kontrat atmıstım yedi piyasa uehueheuh
1 yıl oldu hala gitmemiş ters gostergeligim![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
kaya,
7/6 daki 66.975 dibinin altına bile gelse dediğim dalga yapısı bozulmaz ,maalesef,çünkü buraya uzağız...
şu anda yukarı sayımımı iptal edecek nokta yok!bu sayıma göre piyasa 5.C ile yukarı gitmeli....
inatçı olduğumu söylemiştim...
aman sistemlerle devam edelim ....![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
spot boşluğunu doldurdu..
bugün işlem yapmayacagım....
uzun devam......bahtıma ne kapanırsa..üüv
üv
unlimittedin de dikkat çektiği gibi fdowdaki bariz uyumsuzluk bizi yukarı götürürmü...
yoksam
jerfinin dediği gibi 3. dalga, uyumsuzlukları badem eden dalga olmasıyla mı ünlüdür
ya nasip.........................................
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
yygd ... highly unmüsterih ... üzgün ve .endişeli ..![]()
2013,00
xu30 Aylık Linerr
Mavi daire içine aldığım noktalarda yeşil destek görevi görmüş senelerce.75xxx e değdiğimizde de direnç görevi gördü.Şuan ise sarı desteğe çok yaklaştık ve tepki alıyoruz.Aylık grafiğimize göre spot 30 un yeniden 69000 üstüne çıkması durumunda ilk tepki alacağımız bölge 716xx ler olacaktır.
sistemler satta .. uyumsuzluklar var kabul ... fdow ew satta ... ben gısa devam ...
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri