tam ters köşe vade sonu oldu...hehehehee.. sabrımızın meyvesini aldık sonunda...
geceye de full short devam..
tam ters köşe vade sonu oldu...hehehehee.. sabrımızın meyvesini aldık sonunda...
geceye de full short devam..
68750 den kapandım kısaları.. haziran vade bitti benim için......
69400 uzun gece pozisyonu...agustos vade.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
dow gece toparlasa bile spotla ağustos vade arasında 1000 puan fark var.. yapacağı artı gap ne kadar olabilir ki..![]()
gül hanım sahneyi şelale hanıma bıraktı...
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
daha aşağıda 67800 destek olablir,ilerleyen günlerde...bence...
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
mental agustos üvvv
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
PALA cığım ağustos vade hayırlara vesile olsun....
UNLİPAT...bizr düzeltme -550 değil, +100
![]()
BANGA mühim
Ne oldu şimdi 10 dk gittik ekran başından yvd göçmüş ama agustos yerinde sayıyor sanki
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
yuhhh diyorum.. haziran vade uzlaşma ile ağustos vade arasında 900 puan farkı var.. hem de bu havada..
geceye sembolik gısa .. ağustos ..
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri