saraylı abi dün ettiğin dua kabul abi bak bugün trende oturdum ... sağolasın . .saygılar hörmetler .. .![]()
saraylı abi dün ettiğin dua kabul abi bak bugün trende oturdum ... sağolasın . .saygılar hörmetler .. .![]()
2013,00
500 puan teper, 1000 puan teper tepkiler mutlaka gelecek orası ayrı unli.. hatta bu gece dow'un iyi tepki vermesi lazım yukarı.. ve yarın bizde de yukarı gap olur büyük ihtimalle..
benim anlamadığım, iyi teknikçiler dow'un grafına bir baksınlar allahaşkına.. tepkiden öteye çıkıp yeni zirveler yapabilecek hali var mı.. pozitif ayrışmışız.. pehhh diyorum sadece..![]()
ema yüzeye cok dik iniş yapar gibi
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
lanet olsun deyipkapattım 69.975 den ağustos kısaları..
yarın yukarı gap olmazsa da gireriz yine biyerlerden napalım..![]()
70025 evırı tink filat...fit filat
BANGA mühim
erste nın acıklaması ne oole ya..uwwww...neyın pesındesın erste....
--Eksiklik Kendi Özümde--
apla, yeni zirve mevzusuna bence hiçbir teknikçi bugün bakıp karar veremez.
piyasaların haftalık/aylık zamanları geçti artık. o eskidenmiş.
piyasalarda en kral uzun vade 4 saatlikler.
haftalık grafiğe göre yorum yapan adamın alnını karışlarım ben. ha şansa tutar mı? tutar tabe.
ama her saat yeni bir data gereği hoppaa aşağı hoppaa yukarı yapan da bu piyasalar be...
1 hafta içinde 10 kere 2.000 puan aşağı 2.000 puan yukarı yapmış piyasada 10 gün sonra 2.500 puan yukarı çıkışı bilmiş olsan neeee olmasan ne...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
saraylı ağbi piyasa notun nedir.kapanmadan alsak.
yawf her vade sonu tövbe ediyorum aktif vade kapanana kadar diğer vadede işlem yapmayacağım diye ve yine yapıyorum..
sabah kısaları aktif vadeden açsaydım hiç olmazsa ekran başında sinir olmazdım 600-700 puanlık makasa.. keyfim yerinde beklerdim kısalarla.. hey allahım yaa... gerdiler beni iyice..![]()
ağustosta 69500 gelsin uzun düşünürüm belkim ...bence
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri