BANGA mühim
4.Direnç : 74.050
3.Direnç : 73.025
2.Direnç : 72.000
1.Direnç : 71.600
Pivot : 70.975
1.Destek : 70.575
2.Destek : 69.950
3.Destek : 68.925
4.Destek : 67.900
ilk destekte biraz oyalandıktan sonra 2.destekte tutunma çabası var,bunlar güzel çalışıyo...
ilk destekte bile kısa yapılsa 500 puandan fazla bıraktı str...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
valla asti geçen ay fat fingerı görünce yani dow da -1.000 görünce dedim bu fat finger bizim bi tarafa kaçabilirdi allah muhafaza o gece LONG kalsak ve dow toplayamasa.o nedenle o günden bu yana geceye 1 kontrat bile bırakmıyorum.günlük ne çıkarsa şansımıza alıp kaçıyorum.kafa rahat dow göçmüş,uçmuş umrumda değil![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
alıntı yaptığın mesajımı güncellemiştim..daha şiirsel yapmıştım..üwww
he zati bu topik, Daytreydır Vadilerinde gezen treydırların diyarı..ve fekat burda ne işin var o zaman diyebilirsin...efenim vadilerde gezenler arasında sağlam geyik arkadaşlar var da o yüzdendir varlığımın nedeni, varlığım varlığıma armağan olsun, varlığım artsın, ayrıca türküm doğruyum çalışkanım.... (ama çok da çalışkan olmak istemmiim işin doğrisi)![]()
BANGA mühim
kısaları kapattım..flat izlemedeyim...875-900 den.
şimdi bi adet finansal hedef çalışması:
-daytrade yapıyoruz;sermaye 7.000.- tl; 10 kontrat full poz;
-str sistemini uyguluyoruz;her trade kontrat arttırıyoruz;komisyon ve kayma hesaplarda yok.
-200-300-400-500 puan günlük karlar için;günlük ,haftalık ,aylık,3 aylık yüzdesel kar tablosu aşağıda1 hafta 5 işgünü ve 1 ay 4 işhaftası kabulü ile)
puan.........günlük.........haftalık...........ayl ık.............3 aylık
200..........%2.85.........%15.13........%75.66... .......%442
300..........%4.29.........%23.35........%131.47.. ......%1140
400..........%5.71.........%32.03........%203.86.. ......%2705
500..........%7.14.........%41.19........%297.43.. ......%5277
1.)STR sistemi ile demek günde 500 puan kazanırsak misal,haftada %41,ayda ise sermaye yaklaşık 4 misline çıkıyo...
2.)Bu başarı hayal değildir,belki bazı faktörler yüzünden biraz tırpanlanabilir..
3.)Daytrade ederken ya da trade ederken en önemli kavramlar:1.siisiplin..2.si:İstikrar,,3.sü:Sebat
4.)Damlaya damlaya göl olur;günde 200 puan bile yüksek rakamdır...
5.)Gapleri kaçırın,çünkü ters gapleri de kaçıracaksınız...
6.)Zaman içinde ağır ağır kar etmek,başarıyı getirir.
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
neettiniz lem burayı. bugün 2 kere longdan para kazanmış adam olarak çok yaylanarak yürüyorum aynı MBM abinin avatarındaki gibi ehhuehueue![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri