Bozuldu yükseliş trendi bana göre tabi ki bakalım tekrar toparlayabilecek mi yoksa tekrar sat gelicek ve düşüş devam mı edecek 15 dk lık yalnız
Bozuldu yükseliş trendi bana göre tabi ki bakalım tekrar toparlayabilecek mi yoksa tekrar sat gelicek ve düşüş devam mı edecek 15 dk lık yalnız
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
vuvuzellaz nası bi eziyettir yav .. inanılmazüww 15 dk zieztem alı bozmiyir ilginç üwww
yyld...en rahat gece pozisyonu dow %1 eksi iken girilen uzundur..nıkkeı de zaten 2 günde epey çakıldı..
Toparlıyo bakalım
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
vurdu goll olduuuu.gollllllllllllllllllllllllllllll.Tribünler coşku içinde millilerimizi alıkışlar.Gözlerime inanamıyorum sevgili izleyenler.Bütün tribün ağlamaya başladı.Sevinç göz yaşları sel oldu akıyor.Bravo miller, bravo pala.
gözler hakemde.bakalım golü verecek mi![]()
mentalray ... dopik tadından yenmiyor yuaw
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Arkadaşlar maç muhabbetimle inş. sıkmadım kimseyi.Hergün ekranı izlemediğim için bugün biraz geyik çevirdim.hakkınızı helal ediniz.
düşen kanalizasyon gırıldı tam sınırda üwww de üwww gıramadımı yoksa üwww filat üwww![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri