Bu saati <71200 kapatmazsak şortların badem olma riski >0.5 olur...Saatlik grafta PUPU lar yeşeriyor sabahtan beri bir gül tomurcuğunun havayı koklaması gibi zülal
BANGA mühim
flatledim .. ben .. ful lflat ..
2013,00
veri varmı 15:30 ?
2013,00
ulen şaka maka benım bı tanıdık dow jpnes a hakkaten tomjones derdı..ben de hıc bozmazdım cocuu..)
--Eksiklik Kendi Özümde--
bar kapanışıyla al a geçecek şip-şak !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Benim 60'lık hala short ama canı çok long'lamak istiyor. Az önce yanıma geldi dertleştik biraz. "Abi fena sistem değilim ama yatay piyasada karın büyük kısmını geri veriyorum. Sen mesela şöyle yapsan, pozu 3/3 açsan, sonra 500 puan kara geçince 1/3 poz kapatsan, sonra 1000 puan kara geçersen 1/3 daha kapatsan, geri kalanını da ben ters sinyal verince kapatsan totalde daha çok kazanabilirsin galiba" dedi. Düşünmem lazım ilginç fikir...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
ben de flatladım... izleyelim biraz...
En iyi ve en basit sistem şu. Ekrana burnunu daya..Verileri on-line izle...PALA nın verilerle üzerinde illüzyon yapmasına izin ver..Sonra aklına hangi pozu almak geliyorsa tersini yap. :%95 ihtimalle kazanırsın..Neden dersen; bu şekilde izleyerek poz alanların %95 i batıyor....tersini yaparsan da aynı ihtimalle kazanırsın..tabi bu sistemi yazmak kolay ama uygulamak zor
Baya bir toplumsal-sosyal mesaj da verdim arada ha..bol şans...
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri