ceza az ama... birkaç trilyon için 2-5 yıl yatmaya razı olan insanlar vardır yani...
resmen dolandırıcılık...daha ağır olmalı karşılığı
ceza az ama... birkaç trilyon için 2-5 yıl yatmaya razı olan insanlar vardır yani...
resmen dolandırıcılık...daha ağır olmalı karşılığı
abi ver bana 10000 kontratı...bırak yönlendirmeyi, tek lotunu bu piyasaya yatırırsam namerdim![]()
Evet buradaki analiz ve tahminleri kapsamaz.
Bu arada Akbank haberinden 3 gün önceki işlemleri incelemek 1 ay oldu bitmedi mi yaw?
Ve bu haber öncesinin 3 gününü inceleseler yeter, illaki piyasa için olumlu bişşiy yapmak istiyorlarsa.
o yüzden geçenlerde bir uyarım oldu... dedikodularla uğraşmak tehlikeli sonuçlar doğurabilir..
okuyun geçin... ama paylaşmayın.. piyasa tarafından bilinmiyorsa... bu herkesin yararınadır...
saraylı abi ; ons da sat olan durum, al verdimi acaba nedir durum.
GERÇEK EKONOMİ < EKRAN EKONOMİSİ = ŞİMDİLİK
Dünden ONS a ve ardından muhtemel pariteye satiş beklentim devam ediyor.
Özellikle paritede FED kararlari ile klasik 1,2749 üzerine bir aliş sonrası sağlam kırmızı barlar gelecek gibin.
ONS ise 1550 altını bekler düzenli EW takibime göre.
Oradan da 1700 üstü ve 1450 ler gibi bir sayim takibim var.
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
sıkıldım ve ağustos vadeyi 73200 kapadım.
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri