2-3 barla hızlıca istediğin yöne koş sonrasında saatler hatta günler süren mıy mıy barlarla bi oyana bir buyana yaslan.bunun adınada teknik diyelim vede tireyd yapalım.hehe ağam sen çok yaşa bu denizde sen var oldukça balık bitmez.
![]()
2-3 barla hızlıca istediğin yöne koş sonrasında saatler hatta günler süren mıy mıy barlarla bi oyana bir buyana yaslan.bunun adınada teknik diyelim vede tireyd yapalım.hehe ağam sen çok yaşa bu denizde sen var oldukça balık bitmez.
![]()
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
piyasa gerçekten cömert....son bir haftada inanılmaz marjlar yarattı...kızmak,savaş açmak yerine biraz fiyatlara konsantre olmak daha faydalı sonuçlar verecektir...
![]()
gny-bol kazançlar
longların bir ksımını 275 den kapadım. %30 long devam. yeni tepelerde kademeli kapanırım.
ö.s. görüşmek üzere
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
günaydınn![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
günaydın hayırlı işler...
gunaydın
Cümleten hayırlı sabahlar dilerim,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri