iyi akşamlar ...
iyi akşamlar ...
yarına bakacaz..
iyi akşamlar..![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
kv satta kaldı 30 mn olarak.bakalım yarın ne edecekler.hokkabaz bunlar.hehe.hayırlı akşamlar.
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Akbank olayi bitmeden surprizlere devam. Sonra da niye yatirirmci gelmiyor diyorlar. Iyi aksamlar.
Bu hafta sonuna kadar 65475 altı kapanış yapamaz onun için fazla aşağı beklememek lazım.
Yarın bakmak lazım
arkadaşlar basit bakın yahu,nasılmı risksiz işlemlerin yolu kullandığınız sistemler araba gibi rampamı çıkıyo yoksa rambadan iniştemi sadece bu tarz baksanız bi sürü saçma sistem kullanmanıza bile gerek kalmaz.aşağıda basit bir sistemle okları koydum.bakalım faydası olacakmı.foto 15 mn ama bu günlük haftalık olarakta bakılabilir tabiiki hisseler içinde aynı durum geçerlidir.dip ve zirve avcılığından ziyade dönüş eğimi asıl olandır.tamam belki az kayıplar başta olsada en azından kazanç olur.az olsun temiz olsun.
![]()
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
eğer basit bakabilseydik usd-try halaen alda olduğunu ve süreçleri oklarla gösterdim.bize ne yahu dipler hedefler zirveler biz eniştemiyiz yokuştamıyız ona bakalım.gerisi tırıvırı.sistemmiş peh hehe hepsinin çıkış yeri hareketli ortalamalardır.yani alayı aynı işlevi yapar ha kimisi çok hızlıdır dip ve zirveleri bulur kimisi ise makul kazançları.
![]()
arkadaşlar 2000 yılından beri bu piyaslarla cebelleşmekteyim.binlerce sistemler yaptım sonuç olarak sistem ne kadar basitse o kadar başarılı olur tezine vardım.inanın kullandığım pivot sistemleri saymazsam 5 i geçmez.hepside çok basit olanlardır.umarım faydalı olabilmişimdir.sürçü lisan ettiysem affola.tekrar hayırlı akşamlar.
Haklısın taka ustam neredeyse bi ara bende sistem kuracam diye kafayı atlatıyordum sen bilirsin artık sadece pivot artı 1 indikatör ve sayın saraylının bizlere hediye ettiği solo turke benzer bi band sistemi kullanıyorum bende sadelikten yanayım belki taka ustamın tormasından geçtik ondanmıdır bilmiyorum ama sadelik iyidir zira sayın saraylının hepimize hediyesi olan sistemde sadedir mantiğı belli renkolar cizgileri kestimi al veya sat arkana hiç bakma bile hepinize saygı ve hurmetler
salı son yarım saat yükselişi tınlamadılar çarşamba sağlam aşaği geldik
dün düşüşü tınlamadılar bugün tr verisi ile sonucunu gördük sağlam çıktık
bugün yine düşüşü tınlamadılar disketle de yarının ipucunu verdiler
ben de havadan para alcem diye disket sonrasında ek kısa açtım
açiliş kanli kesin de kısaya
birde es geçilmemesi geren bir durum var
aysonu kapanişları geliyor heryerde
baksanıza yükselen borsada yükseşlen döviz karşımızda duruyor
dolar/tl de kısa sağlikli geliyır bana ama siz ne dersiniz ?
ha birde net bir şekilde YK ımız olmuş, ve kanala dokanmişiz kapanişa yakın ekrabda ola idim poz kapardım kesin o bölgeden.
Hocan bana hep 4. galgadayız gibi geldi, tertipli hocamız da dün gece 4. dalga demiş, hoşuma gitti onun da görüşümü paylaşması.. 2 ve 4. dalgalar yatay/yukari bantta en iyi parayi birakır kısa vadeciler için, ama sürekli de sistem çarpar dururlar .
saygılarımla
Aylik kapanişlar önemlidir.
Nedense yukari trendlerde basarlar ki bir sonraki aydaki yeşil bar için bir sonraki aya hak tanırlar.
Aşaği trendlerde ise yukari çekmeye çalişirlar ki, bir sonraki aya şans tanırlar.
Baksanıza dolar/tl de euro/tl de yukari yönlü kapattı günü, günün tepelerine yakın.
Spot30 a bakınca gördüğüm ise;
672xy/675xy araliğininin geçilmesini çok güç görüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri