Ay sonuna kadar kapatmam kısaları yeni ayın falına bakarım![]()
Ay sonuna kadar kapatmam kısaları yeni ayın falına bakarım![]()
kamyon çekmedi pati yapıyo
herkes shortdan inip longa binmesin yarın -2 bin gapı yeriz bak
sölemedi demeyin
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
şöle bam güm sert vurmalıki dip olduğu anlaşılsın.hehehe
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
inat ettim 65200 den kapacam.hehe
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
64900 uygun yer kapanmaya dermişim
topiği tebrik ederim, koptum buradan bir süre ama iyi etmemişim koparak.
taka da burada imiş meğer.
65225 pivot tutuyor bakalım ne kadar dayanabilecek.
200 den yarısı kalanı 225 fileto olduk bakalım.
pala ağam bide uzun fırsatı verde olsun bitsin bu iş.hehe
Son iki günde çok shortör çözdü pala
önü açıldı artık ne kadar basar nereye düşürür bilinmez
ama en fazla 66 bin serçe tutuşu olsun yükseği 66400 olurki eğer yurtdışı düşüşü derinleşirse bu hızla daha çok düşürebilir, önü açıldı takıldığı takoz kalmadı![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri