Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
sn saraylı, bu son sisteminizi yeni gördüm, merak ettiğim iki şey var, bir fırsatınız oldugunda cevap yazabılırsenız sevinirim.
İlk olarak, bu sistem 5 dakikalık datalar ile de çalışır mı, veya çalışması için parametrelerde değişiklik mi yapılmalı?
İkincisi de, aynı bantlı sistemi retro kullanmadan (yine belki ufak ayarlamalar ile) sırf 5 dakikalık (veya 15 dakikalık) datalarla da uygulamak mumkun mudur? Böylelıkle backtest ıle performans olcumu de yapılabılır, malum retro ıle system testı mumkun degıl (veya mumkunse de ben bılmıyorum nasıl olur)
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Okudum sn saraylı, okumadan sormak istemedim.
Haklısınız, kırılma çok oldugu ıcın kar dusuyor, bilhassa komısyon ve kayma sebebıyle. İşlem başına 50 puan komısyon+kayma ıle yaptıgım testlerde sonuc kotuydu oldukca.
Sınyal cızgısını momentuma baglayarak engellemeye calıstım bu duruma ama o da yeterlı gelmedı
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
rengola rda , mesela en son kutucukda(adı x olsun) zaman 10 u göstersin..
sonra değişik zamanda,mesela saat 12 de,x kutucuğundan sonraki ilk yeni kutucuk oluştu..
değişik zamanda oluşan ,bu ilk bardan sonra,x barrının silinmesi artık imkansız mı..
çünkü sabah şaş beş oldum..bir siliniyor,bir oluşuyor.....
bana lazım olan kutucuk ne zaman artık asla silinmez...
15 dak tamamlansa bile,önceki zamanda oluşan kutu siliniyor..
biocan daha yeni ekran başına geçebildim.stockchartsla ilgili mesajı attım.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
saraylı hocam py sizmisiniz yoksa tam dediğiniz gibi hareket ediyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri