Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Longa geçtim bakalım
saraylı abim bol kazanç.acemi olduğumuz için çok soruyor olabiliriz kusura bakma abi..şu ana kadar verdiğin bilgilerden hep yaralandım ve uygulamaları sistemleride yaptım sağolasın.abi vob30 da ve imkb100 günlük grafikde ms de renko boylarını ne yapmalı ve bunların üzerine emabandvar solotürk atıyorum.yani emabandvardax falan vermiştin nu atmıcaz dimi..emabandvar attığım zaman vob30 ve imkb100 günlükde bunların periyorlarını ne yapmalıyım?bu periyotlar neyi ifade diyor abi?çok mu sordum ya abi..
saraylı abim bol kazanç.acemi olduğumuz için çok soruyor olabiliriz kusura bakma abi..şu ana kadar verdiğin bilgilerden hep yararlandım ve uygulamaları sistemleride yaptım sağolasın.abi vob30 da ve imkb100 günlük grafikde ms de renko boylarını ne yapmalı ve bunların üzerine emabandvar solotürk atıyorum.yani emabandvardax falan vermiştin bunu atmıcaz dimi..emabandvar attığım zaman vob30 ve imkb100 günlükde bunların periyorlarını ne yapmalıyım?bu periyotlar neyi ifade diyor abi?çok mu sordum ya abi..
Saraylı hocam ben matriks gold kullanıyorum onun için hazır exper advisor verebilir misiniz acaba kullandığınız expert advisorlar ücretli değilse paylaşım yapablirmisiniz acacba
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Arkadaşlar kendimi tradingin Güzin Ablası gibi hissetmeye başladım,konuyla uzak sorularınızı biraz da özel mesajla birbirinize sorsanız...beni de yormamış olursunuz...
topikte bi sürü değerli arkadaş var...![]()
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
tamam abim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri