Önemli fiboları hatırlayalım
İMZADA...
Önemli fiboları hatırlayalım
İMZADA...
Kurallara uymanın ve doğru olanı yapmanın yeri ve zamanı yoktur...
iyi akşamlar
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
geceye lönk
Kimseye birşey tavsiye etmiyorum, sadece fikirlerimi yazıyorum.
değişik ema lar al da...ccı artı..dow da eksi olunca(ilerde döner belki)...geceye kısa ile giremedim..flatledim..
Yukarda verilen sistemin repaint olduğunu düşünüyorum...
Ayrıca her seans sonrasında aynı arkadaş çıkıp ,benzer sistemi yayınlıyor,yorum yok ,bişi yok...Muhtemelen bu bilinçli bir pazarlama hamlesi.....sistem satışı olduğunu düşlünüyorum..
Eğer öyle ise ; lütfen bu iş,
ky nın el emeği göz nuru ile hazırlanmış ,bu topiğinde yapılmasın...
Başka ortamlarda tabi ki yapabilir,ama bu topiği alet etmesin...
Hem kendisinden hem de site yönetiminden rica ediyorum.
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Neresi işine gelirse oku oradan koyuyor uyanık bir sistem.Yarın inşallah yok etmez oku
Benim renko shortta kapattı longda kapatan varmıydı acaba?
arkadaşlar saraylı ustamız bu konuda doğru söyler,sistem paylaşımı yapılacaksa bu piyasalar kapanmadan yapılırsa anlamı olur ve yararlanmak isteyen yararlanır.öle piyasa kapandıkdıktan sonra sistem bu şekli aldı banada saçma gelmektedir.
geçen cuma piyasa kapandıkdıktan sonra bu hafta dalgalanacağımızı belirtmiştim.enteresan bi şekilde iki gündür de dalgalanmaktayız.sanırım perşembeye kadarda dalgalı olacaz gibi durmakta.bu haraket bir formasyon oluşumu içinde hazırlık safhası olabilir kısa vadeli olarak.saatlik 50 üssel ho değerimiz olan şuan için 74449 destek olarak izlemeye devam edelim bakalım,bugün bu destek sorgulansada halen kırılım olamadı.10 ve 21 ho ise sıfır noktasına kadar değer eşitlendi.yatay işaretlediğim 75800 kalıcı yukarı kırılmadığı sürece satış baskısı devam edecektir.
hayırlı akşamlar.
![]()
Konu takae tarafından (20.03.12 Saat 22:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: graf hazırlığı için.
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
ısteyene ıstedığı kadar repaınt sıstemler yapılır hehehhehehhe![]()
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri