gap ı yok ettiler alda bozdur şimdi...
gap ı yok ettiler alda bozdur şimdi...
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
günaydın...
85 den açılan aud/usd shortlar 81.30 den kapatıldı.. hedefim 77 idi ve ben yine iyi karı görünce bekleyemedim hedefimi..![]()
la la la tutun gidiiiiii fezaya
gibi yaptı gitmedi![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
günlük pivot 67.600 de ..
ema55 68.270 te...
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Günaydın Dostlar.. Bol kazançlar..
veee 71.70 petrol short.. 72.30 stop.. hedef 60 civarları..![]()
gel seni €/JPY'ye alalım.
acccayip pis kaldıracaklar gibi bi his var içimde...
daha doğrusu grafiklerdeki bir şeye baktığımda armut gibi görünüyor karşımda.
bugün çarpım çarpım çarpıyorum onun pelasını. suyunu çıkardım bi şort bi long yaparak.
hee bu arada saa dimeyi unuttum.
cuma günü "bekleyen emir" olarak girdiğim bir emri alet 16 pip yukardan alım yaparak bir ilke imza attı.
hemen sarıldım telefona, aradım kurumu. hoşt lan naapıyonuz, piyasa emrinde hadi yemedik ama yedik dedik, 10 pip ittirdiğiniz zararı kabullendik.
bu emir bekleyen emir, abarttınız iyice.
dediler ki sadece sizin başınıza gelmedi, genel bir sıkıntı var hemen bildiriyorum sizinkini de.
böyle bişey başına gelirse peşini bırakma yani![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
eur/jpy de sanki biraz daha aşağısı var gibi unlum.. şimdilik bulaşmayayım ben..
haftasonu bi mail geldi kurumdan başka teminale geçiş için..( Trading Station II ) metatrader'deki sorunlar onda yokmuş.. metatrader'deki sorunları gideremiyorlar sanırım ki yeni terminal öneriyorlar..geçmeyi düşünüyorum ben.. tanıtım videosunu izledin mi ?
şimdi bizim borsanın bu halini görenler vay be diyecek doğu göçmüş hemen hemen hepsi %-3 neredeyse ama Türkiye ye bak kaya gibi duruyorvar bunda bi şeyler diyip atlamalarını bekliyorlar herhalde sonra
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Sayın unlimitted Euro/$ paritesine ait bir öngörünüz var mı?
Sizlere, 2009’da FX Week tarafından en iyi platform ödülü almış FXCM Trading Station II programını sunmak istiyoruz. Bu platform şu anda 150.000’nin üzerinde hesaba destek vermekte olup özellikle “No Dealing Desk” uygulaması için en iyi ortamı sağlamak amacıyla uzmanlaşmaktadır.
Trading Station II, MT4’de olmayan birçok özelliğe sahiptir. Örneğin; tek tıkla işlem yapma, mobil işlem, gibi. (Lütfen aşağıdaki tabloyu inceleyiniz)
Aslında MT4 platformu No Dealing Desk uygulaması için yapılmış bir program değildir. MT4’ü No Dealing Desk uygulamasına uyumlu hale getirebilmek uğraştık. Ancak, eğer expert advisor porgramları kullanmıyorsanız sizlere Trading Station II platformunu öneriyoruz
..........................
kırmızı ile alıntıladığım bölüme dikkat et unlimit.. yani hangi kuruma geçersek geçelim metatrader kullandığımız sürece bu sorunlarla boğuşacağız..
yanlız Trading Station II terminali için hesap bakiyesinin, 5.000 EUR/GBP/USD ve üzeri olmasını istiyorlarmış..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri