arkadaş işte bundan uyuz oluyorum 66600 de kapayım dedim ama dışarıya baktım kan gövdeyi götüyor diye vazgeçtim hadi sistemi bekliyek dedim ama nerdeyse 1000 puan gitti![]()
arkadaş işte bundan uyuz oluyorum 66600 de kapayım dedim ama dışarıya baktım kan gövdeyi götüyor diye vazgeçtim hadi sistemi bekliyek dedim ama nerdeyse 1000 puan gitti![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
1923 hala satta mı acaba?
adamlarda ne para var kardeşim tek tuşta 302 bin kusur işc sattı be fon galiba 4,41 den 1,300,000 tl falan yapar kabaca
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
sistem başka strateji başka şeyler bence tabi kisistemle poz açarsın ancak belirlediğin hedeflerde poz kapamakta bi sakınca yok bence ancak bi şartla diyelim ki 68500 den açtığımız pozu kapattık 66600 da tekrar poz açmak için kesinlikle yeni sinyal beklenmelidir.Yoksa aldığının fazlasını geri veririz tecrübeyle sabittir
![]()
ben mesela sistemin ters isnyalini beklemeden kaparım eğer izleyen stoploss seviyesine gelirse fiyat bu seviyenin üstünde kapanış olduğu takdirde hiç göz yaşına bakmadan kaparım![]()
67500 de direnç var galiba 15 likde oraya değipte tekrar aşağı döneriz (mi)![]()
haklısınız sn a.kaya
ekran karşisnda olsam her zaman ben de çoğunu xu100 548XY lerde kapardım açikçası, çok güçlü bir yer orası . tek kalemde yıkılmayacak bir yer
bir kısmını pozun kapa / aç yaptım zaten
DAX ta artık düşüşlerinin sonunda gibi aşağida pek yeri kalmadi.
bizim PY da -500 den +5000 e kadar getirmiş APS yi
şimdilik LONG kokuyor piyasa ama S&P de beklenen düşüşte seyirci kalamayacağimizi düşünüyorum
ki sabahlari açilişta uzakdoğu da önemli tabii
1923 ten sinyali bekleyeyim o zaman
66300 Kıramazsa shorttan fazla ümitlenmemek lazım.
50 Lik dahil short devam ediyor bende şimdilik
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri