Sn.Banu25 sistem dediğimiz şeyin giriş komutu olduğu gibi kar alma yada stoplos komutuda olmalıdır onun için sizin yazdığınıza 2 ho dedim.Şimdi 11000 puan nerden geliyor anlayamıyoruz giriş bellide çıkış nasıl, stop nasıl ? eğer geçmişe bakarak gözünüzle şurda girerdim bu kadar bana yeter şurda çıkardım gibi değerlendiriyorsanız bu diğer aylarda kesinlikle tutmayacaktır,ama sistem tester da testi yapılmış her ay pu puanları kazanmış geçmişe dönük bir senede verileri tutulmuş senenin aylık ortalamasında dediğiniz puanları kazanmış kendini ispatlamışsa bizede bravo demek düşer...
Amacım yapıcı kırmak değil yapıcı eleştiri yapmaktı yararlanabileceğinizi düşündüğüm bir site incelemenizi tavsiye ederim http://x30yvade.com/

Alıntı
) geçmişte arka arkaya gelen hatalı sinyaller sonrası net trendler oluşmuş..trendin geleceğine katılıyorum yön konusunuda sistemime bırakıyorum....
sistemci sayısıda 3-5 'e düşecek. piyasa her zaman yatay devam etmez. o zaman aşırı alımda sat, aşırı satımda alıp zengin olurduk.

Yer imleri