cırcır Nickli Üyeden Alıntı
bu topik ağlama yeri diyil resmen baltalamışsınız. herkesin bi sabrı var.
saraylı üstat sen niye gidiyosun ki??? huzur kaçıranlar gitsin.
Insan olmak demek hakaret etmek anlamina da gelmemeli degil mi sevgili circir?
Agir kaybetme psikolojisinde bulunan bir insan dayanamamis, yazmis iste. Ben ve biriki arkadas da yalniz olmadigini hissettirmek istemisiz. Ki bu en fazla bir ya da iki sayfa surer, daha sonra moddan rica eder topik sahibi sildirir.
Burada cok bilimsel ve hayati bilgiler mi paylasiliyor? Tabi ki hayir. Ucan kacan birseyler mi var? Burada uygulanmaya calisilan her ne ise durum zaten ortada! Baskasinin sistemini ya da yazdiklarini dikkate alarak islem yapildigi zaman asil o an kaybetmeye mahkum oldugunu bilmeyecek kadar tecrubesis de olamazsin sen sevgili circir. Ha, senin sarayli ustadina meziyetler yagdirsaydik sayfa sayfa, o zaman baska, bu topik kirlenmesi olmazdi degil mi?
Allah'tan gercek hayatta cevremde bu kadar asabi, sinirli, alingan, ''sen bana ders veremezsin'' diyerek kendi bile farkinda olmadigi guvensizligini bu sekilde beli eden turden insanlar yok!
Bir insana hakaret etmek bu kadar kolay olmamali. Insan once kendini terbiye etmeli!
Neyse, bu topige son yazimdir, simdi sozu ''ustad sen bizim karanliktaki isigimizsin, bizi kor kuyulardan birtek sen cikarabilirsin, herkes dangalak bir sen akillisin ustadim'' seklindeki potansiyel mesajlara birakiyorum...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Yer imleri