Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
aynı sistemde 5-15 satta diyelim. yükseliş başladı önce 5 lik al der. yükseliş 15 liği ala geçirmeden dönderse 5 lik çarpılmış olur. 15 satı korumuş olur. başka günde 15 liği ala geçirene kadar yükselir al dediği an aşağı döner. 15 lik çarpılır. bu durumda 5 lik çarpılmaz. azda olsa kar yazar.
mr.kaya.
ABS öyle çöpe atılacak bir sistem değil,
bu topikte şu anda yukarda verdiğim 4 sistemin sonucunu vereceğim,
şimdilik Ali Bey'in sermayesini ABS ile işletiyoruz,
ama BRS iyi performasına devam ederse ona da ilerde geçebiliriz...
mesela şöyle bişi yapılabilir:
PER ve PC tamamen terkedilir,çünkü PC de aylık kar düşük,PER ise ov li onunla trade olmuyo,
ABS ve BRS sonucu verip sermayesini BRS ile işletebilirim,bakcaz....![]()
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Kanaatkar,
BRS sistemi ve grafiği ve test sonuçları hakkında ne dersin?
![]()
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
bişi daha:
BRS endekse ait bir sistem ,
diğer piyasalarda verimli değil,
dolayısıyla diğerlerine ABS ile bakmalıyım...![]()
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Sarayli Abimin/ Hocamın yazdiği sistem elbette iyi ve uygulanabilir bir sistem olur.
ORT KAR/ORT ZARAR'ın biraz daha yuksek olmasi herkesin tercihi olur, ancak bir cok sistemden farkli olarak karli işlem sayisi zararli işlem sayisindan yuksek bu cok iyi, karli işlemlerin fazla olmasının diger bir katkısı psikolojik olarakta yatirimcilarin sisteme daha kolay uymasini ve dsiplinli davranabilmesini saglayacaktir.Toplam işlem sayisida oldukca makul.
Emeklerinize saglik...![]()
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
velhasıl bu 4 sistemin de sonucunu endeks kontratları için vereceğim burda şimdilik,
bu haftasonu çok çalıştım ,
gidip biraz dinleneyim,
bunu hakettim....![]()
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
5 dklik barlarda 800 puanlik fiyat hareketlerinin oldugu aciliş gaplarinin oldugu bir piyasada 1.425 puan bana gore normal hatta dusuk bir haşirttt miktari.
Matrikste 4 aylik veriler oldugu icin bir an sistemi sanki 4 aylik performansi 27475 gibi degerlendirdim.Oysa 2.5 ayda bu getiriyi saglamiş sistem icin az bile soylemişim tam mekanik bir sistem için cok tatminkar.
siz siz olun sigara denen illeti içmeyin.dün bir tanıdık akciğer kanserinden hayata veda etti.yaş 65.günde 3 paket sigara içersen ne ciğer kalır ne kalp ne dalak ne böbrek.geride gözü yaşlı sevenler kalır.
bende içiyorum 2003 haziranda başlamıştım içmeye önceden günde 1 paket içerdim.epeydir günde 1-2 taneye düşürdüm.ama hiç içmemek lazım bu kahrolası şeyi.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
saraylı abi BRS müthişmiş ya.hey yavrum hey.zaten graf üstünde herşey görünüyor.çok güzel bir sistem olmuş.bizim kevgirler bi halta yaramıyor.
cezası nedir abi bunun?![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri