Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Sistematik çalışanlar için ew üstadı Prechter'dan bir alıntı yapmak isterim.
Başarılı traderlar için 5 ilke tanımlıyor:
-Bir yöntem:Bu bizim uygulayageldiğimiz strateji anlamında; giriş ve çıkışı,PY ve RK 'ünü kapsayan basit ya da karmaşık kurallar dizisi...
-Yöntemi uygulama disiplini:Elinizde sistem var,o zaman uygulamalı...
-Deneyim:Strateji elinizde ama uygulamanız az...Bu olmaz,zaman içinde uygulamak gerek...
-Zararı kısa kesme: Zararlar SL ile kesilmeli...
-Büyük karları kabul etmek:Karların büyümesini umut ederek,trend sonunu beklemek,ortadan çıkış yapmamak...
dikkat ederseniz son 4 madde hep disiplin konusunu içeriyor...![]()
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
ABS..............81.350...................![]()
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
belhal in sistemi ne durumda acaba?
yanılmıyorsam 84.XXX ten LONG tu dün hala ve dünkü dipte bile LONG devam ediyordu.LONG mu hala acaba?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Çok kötü bir dalga yapısı içindeyiz gerçekten..
Tepkiler yukarıya oluyor ama kırılımlar aşagı gerçekleşiyor hep.
![]()
GARAN feci durumda.o belini doğrultmadan zor yukarısı...8,88 den bu yana satış var sürekli.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
XU100 İÇİN benim trend desteğim 64 500 - 600 den geçiyor.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
PER ve ABS satta...
bir sürpriz olmazsa ,ABS nin bu akşama kadar al vermesi mümkün gözükmüyor..![]()
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
sn.saraylı sizin değişken periyotlu sistem full mekanikmi? bende sizden esinlenerek yatay-trend olayından ama adx kullanmadan değişken periyotlu bi sistem yaptım. ama sinyaller ancak gözle takip ile belli oluyor ondan sordumdu. sistem belli şartlar oluştuğunda 15 dk. bırak 5 dk. geç diyor. sonra tekrar 15 dakka geç diyor böyle devam ediyor. periyotlar traderin keyfine göre ayarlanabilyor.
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri