4 DEFADIR burdan dönüyor yukarı..Bu sefer APSD manyaklaştı vade sonu da oldugundan..Neden kapatıyor pozisyonu acaba..
4 DEFADIR burdan dönüyor yukarı..Bu sefer APSD manyaklaştı vade sonu da oldugundan..Neden kapatıyor pozisyonu acaba..
saatlikler bile al verdi yahu el insaf.. tiksindim gene piyasadan..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
DAX'ın ne gap'ini kapatması, ne düşmesi dikkat çekici. Böyle günlerde veriyle birlikte çok sert yukarı basılması şaşırtıcı olmaz. Desteğin altındaki hareket de ayu tuzağı olarak kalır. Zaten veriyi kötü bekliyorlarmış. Genellikle beklentinin tersine geldiğine göre ben de iyi gelmesini ve piyasaların coşmasını bekliyorum... üvvv...
daytrade topiğine uygun bir felsefede benden,
uzun vadede hepimizin sonu ölüm o yüzden periyotları fazla uzatmayalım derim![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
shortlara stop patlatma işlemi tamam, gel aşşağı, al uşşağı
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
ölüm dedin de eski imzam geldi aklıma..
''VOB'a yeni başlayacaklar, uzak durun bu piyasadan. Gidin, paranızı Las Vegas'da kollu makinaya kaptırın daha iyi. Burası, zengin olma hayaliyle gelip, zararını çıkarma umuduyla devam edenlerin cesetleriyle dolu bir mezarlık. Ayakta kalmaya çalışan bizler de, kan kokusu bağımlılık yapmış mezarlık bekçileriyiz..''
diye bir imzam vardı bir zamanlar.. ey gidi..![]()
iş yatırım tekrar long açmaya başladı
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri