Cümleten iyi aksamlar
Cümleten iyi aksamlar
çok kötü bir gündü ... son kısa pozun yazdım zannettiğim stopunu yazmadan çıkmışım ... geldiğimde fiyat 68350 idi ... geçmiş olsun dedim .. pozu bozmadım geceyede kısa kaldım .. moral sıfır ... cümleten iyi akşamlar .. .
dow 500 falan kapatsın bence ..... o zaman düzelir moralim ..
2013,00
bugun duzeltme bittiyse 77-80,000 bandı hedef haline geliyor.
![]()
30 da son durum. yarından itibaren 15 lik farklı bir sistem de koymaya çalışacağım. herkese iy akşamlar
![]()
Üzülme patron bunun böyle çıkmaya devam etme ihtimali yok. 15dk'lıkta son 7 bar arka arkaya Bollinger Bandı dışında kapanış yaptı. Çok çok nadir görülür böyle birşey. Böyle bir ralli sağlıklı olamaz. Hem yerçekimi denen bişey var yükselen herşey düşer. Yerçekimi yoruma açık bir konu değildir kanundur. üvvvvvvvv...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
stro patro pis bi durum abi ya .. sağolasın .. dow %61.8 düzeltme yapsın istiyorum bu gece patron ...
bu arada senin avatardaki üstteki graf neyin grafı patron çökecek gibi duruyo shortlayalım ne grafıysa o .. ehhuehuhue![]()
2013,00
sağol saraylı abi.. haftaya tatile çıkacam ... 2 hafta falan hiç açmayacam ekranı ... bu terslik olmasa daha iyi olacaktı ya neyse ... kısmet ..
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri