hala anlamıyorum seans başında 9 trilyonluk GARAN alımı yapan zatların vardır bir bildiği büyük bir yükseliş mi geliyor acaba ?
hala anlamıyorum seans başında 9 trilyonluk GARAN alımı yapan zatların vardır bir bildiği büyük bir yükseliş mi geliyor acaba ?
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
veri öncesi yine şorta yönlendiriyorlar, bakalım yine ters köşe yapacakmı ....
Kimseye birşey tavsiye etmiyorum, sadece fikirlerimi yazıyorum.
gene yataya giriyoruz ufff ya![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
http://www.ressim.net/
burdan resmi yükle, aşğaıdan upload/now host it tııkla. oluşan linki buraya kopyalasan yeter.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
veri nasıl gelirse gelsin baştan bi 300 puan götürüyor pala zaten..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
-3 gündür kendi sınırını geçemeyen iş ve garanti (7.55-5.7 hatta gelmediler bile)
-1230 $ çıkmış altın fiyatı 1300 hedefli borsalar çoşarken kedi gibi bekledi 1200 altında şimdi hazırlıklara başladı
-8.01 den 8.12 ye çıkmış tahvil
-1.2740 lara hazırlık yaptığını düşündüğüm parite
-ve şuan için umutsuz gözüken dünya borsaları
sebebiyle;
maximum 75.950 direncinden döneceğini , biraz sonra gelecek datalar iyide olsa kötüde olsa fark yaratmayacağını hatta iyi gelirse daha hızlı satış yapılacağını düşünüyorum...
)grafik ekleme işini beceremedim söylediğim halde kimsede yardımcı olmadı bişey ekleyemedim)
TA'de bildiğiniz gibi bizim de kullandığımı trendleri sadece veren ADX,RAVI,R-SQUARED,VHF gibi çeşitli tg ler var...
Bunlar genelde gecikme yapıp, trendi kaçırttıkları için şikayet edilirler.Ancak iyi çalışanları da var,kaldı ki, gecikme olması tg nin yapısında var....
Tasavvuf'ta bir deyiş vardır:
"Herkesin yapmadığını ,yap!!"
Şimdi; herkes trend var mı yok mu diye bunlara bakıyorsa ,biz bunlara bakmayalım,ancak içlerinden bir tanesini davranışını çözmek için,yine de seçelim:
Bu da; ADX olsun ve periodunu da 13 olarak seçelim....
ADX 13
Peki biz trend var mı yok mu diye nereye bakacağız?Bildiğimiz bazı tg lere ve onların trend ve yatayda fark gsteren reaksiyonlarına ve buradan hareketle DTF sistemini ortaya koyacağız....
Bu amaçla seçtiğimiz tg ler:
Bollinger 13,2
MACD 21,8
RSI 8
olacaktır....
Şu halde ; DTF sistemi 4 adet tg den oluşuyor;bunlar vadeli 5' lıkta kullanılıyor,sistemdeki tüm periodlar Fibonacci sayısıdır....
ADX dışındaki diğer tg lerin trend/yatay ayrımını nasıl yapacağını teker teker ,etraflı anlatacağım...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
tşk...
vavvvvvv hep işsiz kalmışlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri