ben bu işi senelerdir yapıyorum....!
beni bu alemde .. vobla ilgilenen yada ilgilenmeyen .. borsa ile uzaktan yakından ilişkisi olan herkes tanır..
ancak siz sadece forumda beni karalamakla uğraşıyorsunuz.. yok re-paint yok bilmem ne.
by EURO/USD olarak sadece twitter da. 16.000 e yakın kişi, beni takip eder bilir. inanmayan siteye bakıp gözleri ile görsün.bu forumun toplam üyesi nekadar? benim içim dışım birdir.. ve bende herşey gerçektir.
bu zamana kadar 160 tan fazla sistem satmışım..
https://twitter.com/EkoAnaliz
Konuyu Toplam 17 Üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) EURO/USD, seagate, doruk91, V.O.B, rogdopsink, onur, özdenil, bülent, a.kaya
EUR/USD, şu mesajınının ilk satırında bu topic'de bir daha yazmayacağını söylemiştin:
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=10555
Topic bana ait olmadığından günlerdir burama gelmesine rağmen bunu yazmadım, ama topic sahibi de düşüncelerini net bir şekilde ifade etti, sen de sinir bozmaya ısrarla devam ediyorsun.
Kendi topic'in var, orada senin tarzını sevenlerle birlikte olursun. Eğer delikanlı adamsan, sözünü tutarsın.
tatilden döndüğümde yazı yazmadım zaten grafik koydum.. tek birtane. ama hemen anında bu sistem re-paint diye ısrarla beni karalamaya çalışan arkadaşlar oldu.
evet artık bu son yazım.. bu topicde değil... bu forumda..!!
birazdan üyeliğimin iptali için forum yönetimine yazı yazcam..
sizler.. sohbetinize.. ooomondiyo larınıza.....wwww .. püwwwwwwwwww tarzı sohbet ve chatinize devam edin. ne diyim bu iş ciddiyet ister... palanın gözü de eli de cebinizde.. siz ise kalmış.. re-paint ve karalamakla uğraşın...
tüm forum üyelelerinde de özür diliyorum.. istemeyerek de olsa tartışmaya girmeye zorlandım.
hepinize bol kazançlar.
bu vesile ile forum yönetimden de ricam. üyeliğimi sonladırırsanız sevinirim.
http://www.voborsa.com/forum/showthr...newpost&t=5631
forum istek ve öneri bölümünede yazdım.
ben delikanlı biriyim... diğer forumdan hisse.net ten yani , siyasi yazılar oluyor diye ayrıldım.. çünkü sevmiyorum siyaseti. PKK lı gelir türkleri vurur şehit eder.. ama siyasi topiclerde TÜRKLER TÜRKLERİ vurur !!! bundan daha büyük terör varmı ???? isteyen sn serenler .. yani mustafa abi ye özelden sorabilir neden ayrıldığımı... yada XTRADEX selçuk abiye.
syg.
sen twitter ne dir ne değildir onu öğren önce.. sibelkubra kendi twitine yazı yazmış benle alakası ne ?
hey Allahım nelerle uğraşıyoruz.. dünyadan haberiniz yok. altın fiyatları yada ekonomi ile ilgilenen birinin borsa yada vobda işlem yaptığını sanacak kadar cahilmisin ? altın fiyatları yada doların fiyatı.. sadece 16 bin kişiyi değil. tüm türkiyeyi ilgilendirir... ben bir kaç yazarı takip ediyorum diye.. gazetecemi olmam lazım ??? kime neyi anlatıyorum... yazıklar olsun...
hakkımda kimse yazmasın bundan sonra rica ediyorum çünkü son yazım diyorum ama hala laf atıyorsun.
arkamdan istediğiniz kadar konuşursunuzben gidene kadar kimse yazmazssa sevinirim. tek ricam bu.. deli kanlılıktan bahsediyoruz ya hani.
tamam sibel felan borsacı galiba pardon abipek twitera girmem
bu kızlar hep borsacımı şimdipehhhhh vob şenlenir
ben daimi üye olim diyiom şimdi geldi aklıma 15 bin kişi üww
ortam olur
![]()
alıntı kodlarla millete sistem kakalamak mı ileri zeka işi ?madem iyi kazandırıyor, niye satıyorsun bay süperbeyin... 4bin 4bin uğraşacağına takıl tek başına sisteminle ve parayı götür 40bin 40bin... buralarda işin ne... yaptığın umut tacirliği başka bişey değil...
bedava onca kaynak dururken sana bu sistemler için para bayılanın aklına şaşarım...
bırak demagojiyi...burada emeğiyle iş yapan arkadaşlar var...sana göre değil...
zaten yaptığın yasal değil, sitenin de başını belaya sokacaksın, gitmen en hayırlısı..
lütfen olayı kapatalım.............! ben gidince arkamdan istediğiniz kadar konuşursunuz..
yoksa cevap vermek durumunda kalıyorum. ben olayı bitirdim sizde bitirin..
sayg.
sitede sistem pazarlanıyor... yönetim uyuyor.... bravo...
asma kilidi vurduklarında aklınız başınıza gelir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri