re-paint, copy paste farkını ve gecikmeki yayın faktörünün önemini anlamak açısından
MTX 15 dk da kurun izleyin bakem şunu.... isteyen 1 dklığada inenbilir dah ahızlı görmek için ama o zaman 1,5,20 değerlerini opt etmesi lazım...
AL:
LINEARREG(CO(1,5),20)>0
SAT:
LINEARREG(CO(1,5),20)<0
(sakın ha gerçek işlemlerde falan kullanılmaya..dedim ya re-paint)![]()
sinyalleri anlık geciktirmeden 3-5 kere paylaşırsanız anlamamız için çok fazla zamana gerek kalmaz
buradaki pek çok kişi ben dahil hisse.net te yazmış çizmiş insanlarız epeyce bir VOB tecrübemiz var.çoğumuz birbirimizi yıllardır tanıyoruz.ve yine hemen hepimiz grafiğe bakınca üzerindeki OK lar çakma mı? repaint mi? yoksa halis muhlis mi? bunu anlayacak tecrübe ve göze sahibiz.bilmem anlatabiliyor muyum?
neyse ben kapattım konuyu.zaten grafik gayet net bir şekilde anlatıyor herşeyi.bi yaşımıza daha girdik hiç kaybetmeyen ve repaint olmayan sistem gördük
bol kazançlar diyeceğim ama bu sistemle zaten küpü doldurmuş olmanız lazım![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
düşüşleri öğle arası yapiyolar ikidir
ben de ondan bahsediyorum hemen anlamanız lazım diye ama ısrar ediyorsunuz repaint diye.
anladığınızı var sayarak paintte kendim çizmem gerekdiğini bile söyledimbazı arkadaşların 15 sene tevrübesi varmış ve bir görüşte anlarmış gerçi. neyse.
re paint olsa burda göz göre göre neden ısrar edeyim mat olacağımı bilerek ?
yukarıda son yazına ekleme yaptığın için bende ekleme yaptım ama sende benim son yazımı eksik alıntılamışşsın.
bugün gelen ilk ilk sinyali hemen yollucam.
VOB için kısa/orta veya uzun vadeli herhangi bir sistemi al'da olan arkadaş var mı paylaşırsa sevinirim arkadaşlar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
haber var hangi hisseler etkilenebilirendeks yükselirmi acaba
İbrahim Tatlıses Kuzey Irak Milli Piyango ihalesini kazandıklarını ve adını da 'İbo Bingo' koydklarını söyledi. Sabah'ın haberine göre, toplamda 500 bin dolar dağıtılacak. Büyük ikramiye ise 250 bin dolar. Devlete de 100 bin dolar alacak. Gerisi ise çeşitli miktarlarda kazanan diğer talihlilere verilecek.
http://www.voborsa.com/forum/showthr...?t=5583&page=9
Okuyan kazanıyor.
Reklamımı yapma niyetim yok ama topiğime katılım olsun istiyorum sadece.kendimi çok yalnız hissediyorum
Rakamlar eyle güzel çalışıyor ki ben bile hayret ediyorum kendime.Okumadan geçmeyin.
Bol kazançlar abiler, aplalar,kardeşler.
yaw acaba mavinni üstüne çıkarsa kar kardır deyip fil-atlasammı..yine çok güçlü duruyo meret dax a max a kıyasla (hehehehee...sistem varsa ne bakıyon abi bbunlara..ehuehueh)..bilemedim bak şimdi..en azından TGG 2 olmasını bekleyelim patron..bellimi olur..
selpatros nerde..üww
![]()
Hımmm hımmmm hımmm..
Şimdi şöyle diyeyim...Her bir noktada herhangibir vade için al da ya da satta olan sistem yazılabilir... Ne alaka deme...Heykeltraşların aslında heykel meykel yapmadığını, sadece malzemedeki falalıkları temizlediğini iddia edenler var..aynı şey değil mi..ehuehue....neeeeaaaaaaaaaa..yoksa sana mantıklı gelmiyor mu..
Yanıt: sistem 1 dklıkda alda ..ama yemişim 1 dklığı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri