4 saatlik grafik döndüğü yer yatay destektir
1 saatlik grafik döndüğü yer andrew çatalı orta banddır
audusd nin düşmemesi, usdcad in artmamasını da dikkate alınca, muhtemelen sağlam artı gap var yarına
Konu SQ tarafından (06.08.10 Saat 01:34 ) değiştirilmiştir.
Short ekibi de komple canımız ciğerimiz be arkadaş... üvvv.. İnsan kıyıp da + gap olsun diyemiyor.. üvvv... Sıfır gap olsun kozlar sahada paylaşılsın... üvvv...
selam arkadasar tatil bitti is basi yaptikbaya bir hoplatip gumletmissiniz ben yokken...geceye bende short kaldim malesef short yeremi solemeyeyim ayip olur
ama geceye long girmek istiyordum bana vermediler bir onumdekiler aldi ben baka kaldim...bazen inadim tutuyor iyi bisi degil ,,,,
tatil yaradi bana bugun cok yogun ve guzel bir gun oldu....darisi yarina ama musterih degilim...75200 acarsa ortaada olur artik bakariz duruma gap yemek istemiyoruuuummmm ilk islem gunmde hayirli aksamlar.....
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
[quote=trader38;275812]dün akşam verdiğim senaryo bugün yaklaşık çalışmış görünüyor. işde güncel senaryo. dow düşmeden yapıymda yanlış anlaşılmasın.
dow eksi ama abi suanda![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri