o nasıl mondiyö lem. sanki kaçıyo, 500den 300e tektuş verdi totoşlar...
ürküttünüz beni şahsen
o nasıl mondiyö lem. sanki kaçıyo, 500den 300e tektuş verdi totoşlar...
ürküttünüz beni şahsen
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
1. olabilir,piyasanın sıkıştığına delalet...
2.doğru...ilerleyen saatlerdeki kırılımlar sanki piyasanın trendi belirlemesi değil de ,canı sıkılan piyasanın bir yöne avare gitmesi şeklinde olmakta..ve marj da fazla bırakmıyor...
bence oRB-S yi ,realizasyon konusunda bilgi vermediğinden sadece kırılmanın yönü için kullanın..yanında str ,etr gibi bi sistem olmalı... tek başına onunla trade etmeyin...
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
2 yıldır vadelide işlem yapıyorum..hala başladığım yerdeyim..bu iş için bu kadar kafa patlatıp para kazanamamak ya da az kazanmak beni sıktı o nedenle kafayı HARİTA ya takmış durumdayım..Bunu bulmadan işlem yapmıcam..he harita için ipuçları yakaladım özellikle FIBO konusunda ilerledim..devamı burada öğreneceğim şeylerle olacak sanırım..tabi şantiye işleri izin verdiği sürece..
![]()
![]()
Asti nin toplantıya girdiği nasılda belli oluyor forum sezliğe bürünüyor bi anda
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
günaydın,iyi seanslar !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
NK tam 20 ye vurdu döndü al da bozdur![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Uploaded with ImageShack.us
75100 tutunursa ne ala olmadı 74900 olmadı paraşütleri açın derim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
birazdan amirale basarlar gibime geliyor izle burayı o zaman![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri